MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Projektledare

Om företaget
Newman VVS i Osby utför såväl stora industriarbeten som installationer och service av bla badrum, värmepumpar, värmepannor, fjärrvärme och solvärme åt privatpersoner.
Vi erbjuder våra kunder kvalitativa helhetslösningar! Vi är anslutna till Comfort som är en kedja med lite drygt 130 medlemsföretag.
Vi är återförsäljare och leverantörer av branschens bästa och största varumärken med butik i Osby dit våra kunder välkomnas för att inspireras. Våra kunder finns runt om i Skåne med tyngdpunkt i Osby, Östra Göinge, Kristianstad och Hässleholms Kommun.
Idag är vi 15 personer och nu behöver vi förstärka vårt team ytterligare. Läs gärna mer om oss på www.newmansvvs.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren och engagerad projektledare.

Som projektledare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att leda och vara delaktig i olika projekt inom VVS. Du ser till att leda, styra, delegera och planera de aktuella projekten. Du kommer att ansvara för offerter, inköp, leveranser, uppföljning samt se till att budgeten för olika projekt hålls.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har minst gymnasieutbildning inom aktuellt område och dessutom ser vi gärna att du har en eftergymnasial/högskoleutbildning inom projektledning. Du har minst 5 års erfarenhet av arbete som projektledare inom VVS-branschen eller liknande verksamhet där du har haft det totala ansvaret för dina projekt. Du har erfarenhet av såväl offertskrivning, kalkylering, ritningsläsning, inköp, planera och leda projekt samt då det behövs, samordning av underentreprenörer.

Som person är du driftig, strukturerad, noggrann och van vid hög arbetsbelastning. Du är utåtriktad och relationsskapande – du trivs i mötet med nya människor! Dina projekt är intressanta för dig och du har en hög ambition att ta dig an nya utmaningar. Du har goda datorkunskaper och hanterar Officepaketet väl och dessutom har du erfarenhet av något kalkylprogram, vi använder BidCon. Du har lätt för att uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kräver B-körkort.

Information och kontakt
Är detta intressant för dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Newmans VVS. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Välkommen att söka tjänsten snarast på www.wikan.se, vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 3 mars 2019.
För mer information kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Upplagd: 2019-02-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5155
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser