TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Provningsingenjör till fordonsindustrin


Är du en nyfiken, analytisk och kreativ ingenjör med intresse eller grundläggande kunskap av fordonsindustrin? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en provningsingenjör som skall analysera, prova och utvärdera olika typer av miljöer för fordon!


Dina arbetsuppgifter
Dina uppgifter innebär att du skall prova, analysera och utföra olika typer av klimatsituationer för fordonsdelar för att kunna rapportera handfast information om vad som behövs förbättras/förändras i fordon för att de skall klara av olika typer av klimat.

Du optimerar ett komplett system för kyl- respektive värmeprestanda för kupé och eventuellt batterisystem vid olika omgivningstemperaturer. Många faktorer har inverkan som skall inkluderas för att göra en så säkerställd slutsats och rapport som möjligt. Till exempel värmare, AC, kompressor, kondensor, inbyggda system och hårdvara.

Du sitter mestadels i labbmiljö både in house och ute hos kund.


Om företaget
Vår kund är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden som arbetar brett med konstruktion och teknik inom flera områden. De arbetar med hela ledet i ett projekt - från idé till konstruktion, testning, utveckling och genomförande. Av den anledning finns det en variation av kompetenser och personer på företaget som är drivande i de olika projekten och uppdragen.

Företaget är mån om att de anställda trivs och att allas kompetenser används på bäst möjliga sätt. Här finns rum för att komma med idéer, visa framfötterna och utvecklas.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.


Din profil
Skallkrav
- Civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik, mekatronik, teknisk fysik eller liknande
- Praktiskt lagd
- Intresse och eventuellt kunskap av fordon
- Tal och skrift i Svenska och Engelska


Meriterande

- Examensarbete relaterat till yrket eller mot fordonsbranschen
- Kunskap eller kännedom av CAN, CANoe, INCA, Vektor
- Körkort
- Lastbilskörkort

Du är i början av karriären och som person är du nyfiken, analytiskt och praktiskt lagd. Du har ett intresse av att uppfinna, utforska och har eventuellt sysslat med fordon på fritiden. Du kommer även arbeta ute hos kund vilket krävs att du kan arbeta självständigt.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökning redan idag!


Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18653
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser