SÖNDAG 21 JULI 2019

Redovisningsekonom sökes till familjärt företag i Kållered


Vi söker nu dig som har en ekonomiutbildning och har erfarenhet inom bokföring. Trivs då bäst på lugna och harmoniska arbetsplatser? Då har vi tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos vår kund Jowa arbetar du i ett team på tre personer med cirka tjugotal kollegor i samma byggnad. Du tillsammans med en i teamet kommer att ansvara för hela företagets ekonomi. Det du främst inte kommer ansvara för är påminnelser som ska ut. Jowa har även sju dotterbolag som du hjälper med inbetalningar och kvartalsvis gör du sammanfattningar gällande ekonomin.
Exempel på uppgifter:
• Cash flow
• Hantera leverantörsbetalningar
• Avstämningar
• Bokföring
• Fakturering
• Momsdeklarationer

Om företaget
Jowa är ett företag inom den Marina branschen och fokuserar främst på deras produkt inom oljeutsläpp tillhörande fartyg. De har en dela av sin tillverkning bredvid sitt kontor. Kontoret i sig består av en herrgård och är omringat av natursköna områden. Så för den som gillar att ta en löptur på lunchen passar det här perfekt.

Din profil
Vi letar efter dig som har ett års erfarenhet av bokföring och trivs att arbeta i en lugn miljö. Som person är du noggrann och strukturerad.
Skallkrav
• Svenska och Engelska i tal och skrift
• Eftergymnasial ekonomiutbildning
• Minst 1 års erfarenhet av bokföring alt. Sommarjobb
Meriterande
• Erfarnhet av affärsystemet Garp

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Kållered
Arbetstider: 8.00-16.30 möjlighet till flex
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Upplagd: 2019-07-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 20323
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser