SÖNDAG 21 OKTOBER 2018

Resande installationstekniker sökes!


Har du ett intresse av att arbeta med installation samt få möjligheten att utvecklas och växa i din roll på företaget? Då kan du vara rätt person för jobbet!

Dina arbetsuppgifter
Som junior installationstekniker kommer du att arbeta med installation av transmissionsnät ute hos deras kunder i hela landet. Du kommer alltid att arbeta tillsammans med minst ytterligare en person ute hos kund och tillsammans åker man på veckobasis och arbetar måndag till torsdag och är sedan ledig fredag till söndag. Du kommer ligga ute måndag- torsdag så du får inte ha några problem med att resa i tjänsten. Arbetsuppgifterna kommer framförallt att vara installation och driftsättningar:
• Telecom- och mobiltelesystem samt Wifi nät inkluderat transmission och styrsystem
• Montera, installera, driftsätta
• Säkerställa egenkontroll och vid behov säkerställa besiktning av utfört arbete


Om företaget
Företaget erbjuder säkra, stabila och robusta tjänster inom kommunikation till både privata och offentliga organisationer. Dem når hela Sveriges befolkning och äger samt ansvarar för de rikstäckande robusta marknäten för tv, radio och kommunikation. De har en egen servicepersonal på drygt 50 orter och finns från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Din profil
För att passa i rollen som installationstekniker söker vi dig som gillar att arbeta med kroppen samt inte har några problem att arbeta på höga höjder. Du ska gilla att lösa problem och ta ansvar över ditt arbetsområde. Då arbetet alltid sker tätt tillsammans med kollegorna söker vi dig som har lätt för att samarbeta i grupp och som gillar att lära dig nya saker.

Skallkrav:
- Gymnasieutbildning med el- teleinriktning
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Grundläggande datorkunskaper
- B körkort

Meriterande:
- Liknande arbetsuppgifter sedan innan
- Jobbat på hög höjd


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 7-16 (ligger borta mån- tors)


Upplagd: 2018-10-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Värmlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17038
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser