SÖNDAG 27 MAJ 2018

Säljande serviceingenjör till PALGO


Har du ett stort intresse för teknik och miljö? Söker du en utvecklande roll som serviceingenjör och brinner dessutom för försäljning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

För PALGOs räkning söker vi en driven och säljande serviceingenjör!

Företagspresentation
PALGO AB är ett service- och försäljningsföretag som specialiserat sig på rökgasanalys, analys av omgivningsluft och förbränningsövervakning. Företaget grundades 1983 och har sitt kontor och serviceverkstad i Arlöv, men utför serviceuppdrag över hela Sverige. Det är ett litet familjeföretag som idag har 5 anställda. PALGO företräder ett flertal marknadsledande företag som tillverkar instrument för Avancerad Analysteknik. De utför även idriftsättning, installation, utbildning och service på all utrustning de säljer.


Tjänstebeskrivning
Tjänsten som säljande serviceingenjör spänner sig över ett brett arbetsområde där din tekniska kunskap kommer till nytta i såväl utförande av servicearbeten som i säljprocessen. Tjänsten är på heltid med placering i Arlöv och utgör en nyckelroll i en relationsbyggande organisation.
Rollen kommer innefatta följande:

- Service av mätinstrument och analysatorer hos kunder samt i verksamhetens verkstad
- Införsäljning av PALGOs produkter mot såväl befintliga som nya kunder
- Kundkontakter via telefon, mejl och kundmöten
- Upprätta offerter och föra diskussioner kring priser
- Leverantörskontakter
- Driva projekt
- Fakturering och rapportering

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som säljande serviceingenjör ser vi att du har lägst har gymnasial ingenjörsutbildning och några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Har du dessutom erfarenhet inom försäljning av någon form ser vi detta som meriterande. I rollen krävs en god teknisk förståelse för att kunna utföra praktiskt servicearbete samt att optimera dina försäljningsmöjligheter.

Som person ser vi dig som analytisk med förmåga att se helheten i olika projekt samt du brinner för teknik och miljö. Vidare är du driven och vill vara med att utveckla såväl företaget som din roll. Ett krav är att du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift och att du har IT-vana. B-körkort krävs för rollen.

Ansökan
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Amarelle på telefon 040 611 07 70.

Upplagd: 2018-05-16

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 1638
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser