SÖNDAG 27 MAJ 2018

Söker du sommarjobb i Motala?


Är du driven, framåt och gillar praktiskt arbete? Då har vi sommarjobbet för dig. Vi söker just nu duktiga lagermedarbetare till kund i Motala.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare hos vår kund är dina uppgifter att plocka samt packetera ordrar. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Arbetsuppgifter:
- Plocka ordnar enligt givna instruktioner
- Packetera ordrarDin profil
Vi söker dig som är driven, positiv och brinner för att nå bästa resultat. Du är duktig på att kommunicera och arbetar bra i team. Vi söker efter en person som tar initiativ till att lösa problem, kommer med kreativa idéer och alltid vill lära sig nya arbetsuppgifter och utveckla sig själv.

Kravprofil:
- Gymnasieutbildning, meriterande med inriktning mot industri eller teknik.
- Datorvana
- Tidigare erfarenhet av lager och logistik är meriterande

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så vänta inte med att söka!
Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på mailadress ellinor.sundin@skill.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.skill.se där du ansöker med både CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2018-05-16

Anställning

Anställningstyp Sommarjobb
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3442
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser