LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Scanfil Åtvidaberg söker projekttekniker!


Trivs du i en varierad roll kantad av samarbete och teknisk problemlösning? Vill du vara en nyckelspelare i Scanfils produktion? Då är detta rollen för dig!

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att Scanfil hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Scanfil har möjlighet att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 250 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som projekttekniker arbetar du i projekt där nya produkter ska industrialiseras och i projekt mot befintliga produkter. På Scanfil jobbar du i en snabbfotad miljö mitt i händelsernas centrum. I rollen som projekttekniker arbetar man uppdragsbaserat och arbetsuppgifterna är breda, exempelvis:

• Som tekniskt sakkunnig hantera ärenden med både potentiella och befintliga kunder.
• Felsöka, utreda samt finna lösningar vid problem i produktion.
• Upprätta dokumentation för nya produkter, såsom kontroll-, monterings- och testinstruktioner.
• Delta vid dimensionering och design av nya monteringslinor.


Din profil
Till denna tjänst söker vi dig med ingenjörsutbildning eller för tjänsten motsvarande relevant erfarenhet. Du har kanske tidigare jobbat i en teknisk roll, såsom produktionstekniker, produktionsberedning, automation eller inom produktutveckling. För att lyckas i rollen behöver du ha breda kunskaper inom områden som mekanik och elektronik. Du behöver kunna förstå ritningar och tekniska underlag. Erfarenhet från producerande företag och Medicinteknisk tillverkning är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi ser att din drivkraft ligger i att söka svar på tekniska frågeställningar och praktiskt lösa problem. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med många olika delar av organisationen, vilket kräver att du förmår samarbeta med såväl medarbetare som kund. Vi lägger därför stor vikt vid personliga lämplighet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom Scanfil.


Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Rasmus Johansson, Rasmus.johansson@skill.se

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2019-01-07

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3319
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser