FREDAG 06 DECEMBER 2019

Senior applikationskonsult till IMI i Linköping


Är du en erfaren utvecklare som trivs med ett stort kund- och produktansvar? Är det dig kollegor vänder sig till när de fastnat vid komplexa programmeringsproblem? Industri-Matematik International AB (IMI) i Linköping fortsätter att expandera och söker dig som vill arbeta på ett stabilt företag med ett långsiktigt tänk där du får jobba med en spännande blandning av kunder och intressanta problem inom affärsområdet Professional Services.

Om företaget
Industri-Matematik International AB (IMI) är ett mjukvaruutvecklingsföretag med kontor i Sverige och deras kunder är företag som ser effektiva och dynamiska logistiklösningar som en av sina viktigaste konkurrensfördelar. De har kunder både inom Sverige och internationellt. Apotek Hjärtat, Ahlsell, Norges-Gruppen, och Schenker Logistics är bara några exempel. Företagets applikationer och professionella företagstjänster hjälper fler än 9000 kunder i mer än 100 länder att framgångsrikt hantera sin verksamhet.

På kontoret i Linköping, beläget mitt i stadskärnan, finns en jämn könsfördelning och kollegorna arbetar i en vänskaplig arbetsmiljö där roliga aktiviteter utförs både på och utanför arbetsplatsen. Kollegiet stöttar varandra genom aktiviteter som mentorskap och utbildningar, allt för kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklings-möjligheter inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med företagets orderhanteringssystem Advanced Order Management som är en del i deras produktsvit IMI Supply Chain. Här får du möjlighet att arbeta nära, och ta tekniskt ansvar för, stora nordiska kunder och internationella koncerner med avancerade processer och systemlösningar inom logistik.

IMI’s lösningar hanterar stora transaktionsvolymer, det är därför viktigt att det ni gör håller högsta kvalitet. Rollen erbjuder en stor bredd av allt från design och programutveckling till SQL-optimering och skrivande av funktions- och testspecifikationer. Ditt arbete utför du inhouse på kontoret i Linköping i team tillsammans med dina kollegor där ni arbetar nära företagets kunder och får en god inblick i deras verksamheter.

På IMI är drivkraften att hjälpa sina kunder att förenkla vardagen för alla nordbor. Tillsammans säkerställs bland annat att matleveranser kommer till butikerna, att det finns kontanter i våra uttagsautomater och att försörja Norden med byggmaterial. Genom att utveckla kundspecifika anpassningar av deras system får du inte bara en god insikt i våra kunders verksamheter, utan bidrar även till att vardagen blir lite enklare för oss alla.

Din profil
Då du kommer att få en viktig roll på IMI tror vi att du har gedigen erfarenhet från liknande arbeten. Du har skaffat dig djupa kunskaper inom design och utveckling, har ett funktionellt fokus och är en naturlig förebild för mer juniora kollegor. Du kommer att bidra till ökad kundnöjdhet, kompetens hos kollegor och även kunna fortsätta att utvecklas på det personliga planet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med affärssystem, gärna inom logistik och ekonomi.

Din konsultmässiga approach och naturliga nyfikenhet är till stor nytta när du skapar dig en övergripande förståelse för olika verksamheter. Att du har ett genuint intresse för programmering ser vi som självklart. Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Välkommen till IMI – här finns en övertygelse om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. De är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar IMI med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöknings-datum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson, 013–473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-11-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4448
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser