MÅNDAG 22 OKTOBER 2018

Självgående CNC-operatör sökes till expanderande företag.


Är du en självgående person som gillar nya utmaningar? Är du utbildad CNC-operatör och söker en utvecklande roll med variation? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som CNC-operatör kommer du självständigt att arbeta ute i produktionen tillsammans med dina kollegor. I produktionen kommer du huvudsakligen tillverka prototyper åt företagets kunder. Då det finns en mängd olika maskiner i produktionen så får du chansen att efter kunskap byta maskin och på så sätt få en varierad och utvecklande arbetsplats!
Ditt arbete sker i styrsystemet Heidenhain där du kommer programmera olika delar och bitar i fräs- och svarvmaskiner, från design och 3D-ritning till färdig bit. Programmering sker i Mastercam. Du kommer inledningsvis få upplärning på arbetsplatsen för att få bästa förutsättningar att lyckas i din arbetsroll.


Om företaget
Vår kund grundades i mitten av 90-talet och sedan dess vuxit till ett modernt verkstadsföretag. Med lång branscherfarenhet så är företaget en etablerad aktör på marknaden och har flertal välrenommerade företag som kunder. Med sju stycken anställda så präglas företaget av en familjär känsla där du har möjlighet att skapa något nytt. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav:
- Minst gymnasieutbildning mot CNC-operatör
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Kunskap om Mastercam
- Svenska i tal

Meriterande:
- Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Bekant med programmeringsspråket Heidenhain 530

Vikt kommer även ligga på din personliga lämplighet vid urvalet för denna tjänst. Vi tror att du är en noggrann och självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är det även viktigt att du är en driven person som är lösningsorienterad.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Landvetter
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Tillsvidare
Tjänstgöringsort
Landvetter
Publiceringsdatum
2018-09-27


Upplagd: 2018-09-27

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17740
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser