MÅNDAG 25 MARS 2019

Sommarjobb som mekaniker/underhåll


Är du nybliven student eller pluggar du kanske på högskolan och söker ett sommarjobb där miljö är i fokus? Har du ett stort intresse för miljö? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som underhållsmedarbetare under sommaren kommer du se till att alla maskiner är igång och rena. Att hålla området och arbetsplatsen i gott skick och en överblick i att allt är i rullning som det ska. Det kan vara uppgifter som att:
- Städa
- Skruva/Meka
- Rengöra pumpar
- Rengöra värmeväxlare
- Kommunikation med annan personal


Om företaget
Vår kund är ett nordiskt ledande energibolag som är specialister i gasbranschen. De tillverkar naturgaser och jobbar för renare energi och de återanvänder bland annat avfall, gödsel och restprodukter för att tillverka deras gaser.

Din profil
Skallkrav:
- Gymnasieutbildning, gärna mot teknik
- B-körkort / Moppe
- Svenska

Meriterande:
- Kunna köra bomlift
- Arbetat i maintmaster
- Liknande erfarenhet

Som person är du självgående men också bra på att ta in information och jobba i mindre grupp. Du är lätt att samarbeta med och vågar säga till om det är något, var inte rädd att fråga om hjälp. Har du ett miljöintresse är det en stor bonus.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Omfattning: Sommarjobb, 8 veckor heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Senast vecka Någon gång v.23-v26

Upplagd: 2019-03-13

Anställning

Anställningstyp Sommarjobb
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19329
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser