MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Supporttekniker sökes!


Är du en person som brinner för service och trivs med att hjälpa andra? Vill du arbeta med drift och underhåll i en roll där fokus ligger på nöjda kunder? Sök då tjänsten som supporttekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill ingå i vår kunds drift och underhållsteam där du kommer att supportera kunder i ärenden som berör koppar och fibernät. Du kommer hantera inkommande samtal och felanmälningar och efter en analys avgöra om du kan hjälpa kund med svar eller om en tekniker behöver kopplas in. Kunder kan också komma att ringa gällande statusuppdateringar, vägledning och övriga frågor som kan tänkas dyka upp. En del ärenden hanteras också via mail. I din roll som Supporttekniker kommer du att ha mycket kontakt med operatörer, tekniker men också internt.

Om företaget
Vår kund är ett ledande företag inom telekombranschen. Du kommer att ingå i ett team på 19 personer som består av människor i blandade åldrar. Arbetstiderna fördelas under vardagar på 3 pass, 07:30-16:00, 08:00-16:30 och 09:30-18:00.

Mer information ges vid intervjutillfället.


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för service och trivs i högt tempo. Som Supporttekniker ser vi att du också har ett intresse för teknik, är självständig och vill framåt. Vi ser att du har någon vana av kundhantering sen tidigare och det är meriterande om du har arbetat med nät-frågor sedan tidigare.
Skallkrav:
- Van vid kundkontakt
Meriterande:
- Jobbar med nät-frågor sedan tidigare


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Placeringsort: Göteborg
Start: Omgående
Period: Till och med 31majUpplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19023
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser