LÖRDAG 20 JULI 2019

Svetsansvarig till Rimaster i Horn


Trivs du i en koordinerande roll som lägger vikt på kvalitét, ledarskap och yrkesskicklighet? Rimaster Cab & Mechanics söker nu en utvecklingsorienterad svetsare, passar det in på dig? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Om företaget
Rimaster Group
Rimaster är en ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, batterikablage, elskåp, elektronik, hytter, kontrollpaneler och mekanik. Våra produktionsenheter kan hantera såväl små serier som löpande serieproduktion av produkter med varierande komplexitet – alltid med fokus på kostnadseffektivitet, kvalitet och miljö. Vi har förtroendet från flera av världens ledande tillverkare av specialfordon och industriautomation. Vi verkar globalt, men finns alltid nära våra kunder. Rimasterkoncernen, med huvudkontor i Rimforsa, omsätter ca 850 mkr och har ca 1200 medarbetare.

Rimaster Cab & Mechanics
Rimaster Cab & Mechanics har lång erfarenhet av att leverera hytter till världens ledande specialfordonstillverkare. Det handlar ofta om komplexa, kundunika lösningar där vi tar ansvar för hela kedjan, från utveckling till tillverkning och montering. Vi är en etablerad och effektiv leverantör som kan möta kraven som ställs vid tillverkning av mindre serier i kombination med alternativa utföranden. Stora krav ställs på korta leveranstider med bibehållen flexibilitet samt tuffa kvalitetskrav. Rimaster Cab & Mechanics har sin verksamhet i en modern produktionsanläggning i Horn, omsätter idag ca 150 mkr och har ca 35 medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
Som svetsansvarig på Rimaster Cab & Mechanics kommer du få en spännande, varierad tillvaro. Du får möjlighet att arbeta praktiskt med hantverket samtidigt som du följer upp svetsresultatet och ser till att det uppfyller de krav som kunden ställer.

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna:
- Operativt svetsarbete med konstruktioner i tunnplåt, huvudsak MIG/MAG och TIG
- Upprätthålla och utveckla svetsprocessen ISO 3834
- Arbeta med och genomföra ständiga förbättringar
- Fika, umgås och trivas med kollegor som uppskattar sin arbetsplats

Du arbetar i nära samarbete med produktionsledare, tekniker, konstruktion, svetsare och du rapporterar till produktionschefen i Horn.


Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av svetsning och som förstår vilka förutsättningar som ska till för att skapa en konkurrenskraftig funktion. Som person är du ansvarstagande och på så vis ödmjuk inför uppgiften. Rollen i sig innefattar en stor del samarbete med olika funktioner, vi ser därför att du är kommunikativ och har en förmåga att instruera och motivera dina svetskollegor.

För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du har:
- Verkstadsteknisk utbildning
- Förståelse och erfarenhet av CAD-system
- Relevanta svetsarprövningar
- Flera års erfarenhet av svetsarbete, gärna i konstruktioner av tunnplåt
- Förstår ritningar- och produktunderlag
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har:
- IWS-bakgrund

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en roll på ett spännande företag med starkt utvecklingsfokus och som värnar om sin personal. Du kommer få en gedigen introduktion och, för rätt person, även möjlighet att genomgå IWS-utbildning.


Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Om du har frågor är du välkommen att ringa eller maila ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Johansson, 0721-412848, rasmus.johansson@skill.se eller Svanhild Johansson, 0720-05 99 64 svanhild.johansson@skill.se. Sista ansökningsdag 2019-08-16. Urvalsarbetet påbörjas efter att ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan!

Upplagd: 2019-07-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4478
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser