LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Svetsare


Vi söker nu en svetsare för kunds räkning.

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsavgifter består av svetsning i stor omfattning, att efter ritning utföra löpande svetsararbete. Det innebär bland annat arbete vid manuella svetsstationer. Det är ett krav att du har kunskap och erfarenhet inom svetsning och ritningsläsning.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är initiativtagande och jobbar bra både självständigt och i grupp. Du känner en stor ansvarskänsla för ditt arbete, är noggrann och flexibel. Du har ett tekniskt intresse och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en god representant för kundföretaget.

Information och kontakt
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se.

Frågor besvaras av Kenneth Vidmark Tel: 0910-77 09 81. Välkommen med din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se


Upplagd: 2019-01-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västerbottens län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5025
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser