LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Tekniker


Protech söker en tekniker.

Om företaget
Protech är en av Europas största tillverkare av utrustning och kompletta processlinjer för termisk behandling av livsmedel såsom stekning, rökning, kokning och kylning. Av vår omsättning på runt 50 miljoner går 70% på export. Vi är inne i en expansiv fas och behöver därför fler duktiga medarbetare.

Vi söker nu en tekniker till vår anläggning i Lönsboda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker arbetar du främst med tekniska lösningar och maskinbyggnation till vår produktionsutrustning. Huvuddelen av arbetet sker på plats i Lönsboda, men visst resande i tjänsten kan förekomma där du utför visst arbete på plats hos kund.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med teknisk bakgrund och en erfarenhet från industriservice alternativt har du skaffat dig några års arbetslivserfarenhet inom maskinbyggnation.

Som tekniker är det viktigt att du är en engagerad och nyfiken person som vill utvecklas. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Protech är ett privatägt företag och om du är den vi söker kan vi erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete på en trivsam arbetsplats med mycket låg personalomsättning.

Information och kontakt
Arbetstiden är dagtid på vår anläggning i Lönsboda, samt även resor kan förekomma i tjänsten.

Tjänsten är en heltidsanställning. Du börjar med en visstidsanställning men målet är en tillsvidareanställning hos Protech

Löpande urval så sök så snart som möjlig.

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Ola Jontoft på 044-590 65 13.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-01-08

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5028
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser