MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Teknikintresserad högskoleingenjör till innovativt IoT-bolag!


Älskar du allt som har med teknik att göra? Skruvar du gärna i sönder saker för att se hur de fungerar? Vill du ha en tjänst där du får testa och vara med i utvecklingen av den absolut senaste tekniken? Klart du vill! Fortsätt läs för mer information.

Dina arbetsuppgifter
Som hårdvaruingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med både konstruktion och testning. Du är med i hela ledet, från kravspec med kund till färdig produkt. Här jobbar du med frihet under ansvar och får möjlighet att lära dig massor. Du jobbar i team och blir tilldelad en mentor för att du ska lyckas så bra som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Konstruktion
- Test och verifiering
- Delaktig vid design och framtagning av ritningar
Det är en spännande möjlighet att få vara med och utveckla innovativ teknik till riktigt spännande kunder i hela världen!Om företaget
Vår kund är ett konsultbolag inom IoT (Internet of things). Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstaklassiga lösningar till företagets kunder, från idé till färdig produkt. Du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer! Här jobbar du med den absolut senaste tekniken och riktigt duktiga kollegor, en dröm för dig med teknikintresse och vilja att utvecklas!

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och utveckling. Du älskar att lösa problem och är duktig på att komma på lösningar. För att lyckas i den här rollen så är du engagerad, nyfiken och har en stark vilja att lära dig så mycket som det bara går. Då arbetet sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du trivs med stort eget ansvar och är ödmjuk inför såväl din uppgift som dina kollegor.

Skallkrav
- Eftergymnasial utbildning inom mekanik, mekatronik, elektronik eller motsvarande.
- Engelska

Meriterande
- Svenska


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Lund
Urval sker löpande, ansök redan idag!


Upplagd: 2019-02-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19045
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser