MÅNDAG 20 MAJ 2019

Teknisk presale till Göteborgsföretag!


Har du ett stort tekniskt intresse och vill du få utlopp för din sociala sida? Vill du ha en kreativ och omväxlande roll på ett expanderande företag? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som teknisk presale får du använda både dina tekniska kunskaper och din sociala förmåga. Till en början kommer du mestadels att sitta i support för att lära dig den tekniska biten. När du blivit varm kläderna har du chans att följa med säljare på möten (På mässor och ute hos kunder runt om i världen) Där du finns med som tekniskt stöd, demonstrerar och håller i tekniska presentationer utav produkten. Utöver detta kommer du vara en del av vårt supportteam där du kommer hjälpa till med daglig support och kundinstallationer.

Om företaget
Vår kund är ett mjukvarubolag från Göteborg som utvecklar en plattform för e-postsäkerhet och e-postdrift, som de säljer till t.ex. webhosting-företag, telekom-bolag, IT-leverantörer m.fl. Deras kunder finns över hela världen och driftar några av världens mest trafikerade e-postservrar. Mjukvaran är unik i sitt slag, och du kommer jobba med teamet som byggt en egen SMTP-server, ett eget skript språk och ett stort ekosystem som utgör grundstommen i gigantiska e-postinfrastrukturer. Med fina lokaler centralt i Göteborg samt kompetenta medarbetare så erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Du har en god känsla för service, en analytisk förmåga och en hög kvalitetsmedvetenhet. Som person är du utåtriktad, noggrann, initiativrik och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Vidare krävs att du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga då arbetet mestadels utförs i nära samarbete med kunder och dina kollegor.


Skallkrav:

- En bred teknisk bakgrund
- Kunskaper om nätverk, IP och DNS
- Kunskaper i skripting (Bash, Python, Perl eller dylikt)
- Tal och skrift svenska och engelska

Meriterande:

- Kunskaper kring E-post/SMTP
- Erfarenhet från tidigare teknisk presale tjänst
- Erfarenhet av arbete i Linux-servrar


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Flexibla kontorstider
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Upplagd: 2019-03-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19309
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser