TORSDAG 24 AUGUSTI 2017

Teknisk säljare till Ferroscandia

Ferroscandia har sedan starten 1980 varit en pålitlig och stabil leverantör av vibrationsdämpare och andra gummimetallkomponenter till industriföretag aktiva inom många olika branscher. Vi förser våra kunder med kvalitetsprodukter inom vibrationsdämpare av naturgummi eller andra gummimaterial. Vi söker nu nästa medarbetare till vårt framgångsrika team, med placering i Danderyd. Vill du vara en del av ett företag med stark laganda? Tveka då inte och sök tjänsten redan idag.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Ferroscandia kommer du ansvara för att utveckla befintlig kundbas, men samtidigt arbeta för att bygga upp nya kundrelationer. Ferroscandia är generalagenter för bl.a. Bilz och Tecnidea och behöver förstärkning på försäljnings sidan. Du bidrar till utveckling av Ferroscandias säljprocesser och i din nya roll ingår arbetsuppgifter så som: kundansvar, kundbesök, leverantörskontakter, offertbearbeting samt budgetansvar.

Utbildning/Erfarenhet
För att trivas i rollen som säljare hos oss på Ferroscandia ser vi att du har dokumenterad erfarenhet från försäljning i business to business. Du har en bakgrund inom industrin och ett tekniskt intresse så väl som förmågan att sätta dig in i kundens vardag. Då planering är en del av ditt arbete är det av stor vikt att du är noggrann, strukturerad och räds inte av att ta tag i saker. Din styrka ligger i kundbemötande, teknisk förståelse, ditt driv och glädje av att prestera goda resultat. Du är en naturlig relationsbyggare och problemlösare, du är lösningsfokuserad och nyfiken.
För att lyckas som säljare hos oss på Ferroscandia tror vi att du i grunden har en ingenjörsutbildning, gärna arbetat i liknande roll tidigare inom industrin. För att kunna lära dig hela Ferroscandia produktportfölj behöver du även ha ett naturligt intresse för teknik.


Meriterande:

• Erfarenhet av teknisk försäljning
• Branscherfarenhet inom vibrationskomponenter
• Personligt intresse för försäljning
• Maskiningenjör examen


Upplagd: 2017-08-01

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Danderyd

Plats

Ort Danderyd
Län Stockholms län

Lön

Löneform Fast + Rörlig lön

Ansökan

Ange referens Ange referens Teknisk säljare i ämnesraden
Vi tar emot ansökningar via e-post.

Krav

Körkort B

2017-08-23
Atlas Copco offentliggör ledningsgruppen för EpirocEast Capital genomför lyckad försäljning av GO9Gekås fastighetsbolag ger Riksbyggen totalförvaltningsuppdragSkanska investerar i mark i Mölndal för cirka 280 miljoner kronorOpus tilldelas notice of contract award från delstaten New JerseyIoannis Panagiotelis utsedd till Chief Marketing and Sales OfficerAhlsell upprättar program för företagscertifikatJacob Lundblad ny VD för Nordax
2017-08-22
Modula hissautomater Henrik Esbjörnson ny VD för Strandmöllen ABRoxtec transits ensure safety on "Mein Schiff 6"Irisity levererar bevakning till Axess LogisticsNiclas Heurlin ny VD för Storm CommerceNy verkställande direktör i Bosjö Fastigheter ABSkanska bygger ut länsväg i Nord Trøndelag, NorgeFörändring i koncernledningen i FM Mattsson Mora GroupMilstolpe nådd - Dalsspira tecknar regionalt avtal med AxfoodBrighters huvudpatent har beviljats i USA.Fred Grönwall blir ny fabrikschef på Cementa i SliteBig Image firar 30 år!Industridon i platsbesparande designMaria Lundberg blir IT-direktör för ICA GruppenLitium ingår partnerskap med KnowitCoor växer inom lokalvårdHenrik Samuelson tar över rodret för Santa Maria
Annonser