MÅNDAG 26 JUNI 2017

Teknisk säljare till Ferroscandia

Ferroscandia har sedan starten 1980 varit en pålitlig och stabil leverantör av vibrationsdämpare och andra gummimetallkomponenter till industriföretag aktiva inom många olika branscher. Vi förser våra kunder med kvalitetsprodukter inom vibrationsdämpare av naturgummi eller andra gummimaterial. Vi söker nu nästa medarbetare till vårt framgångsrika team, med placering i Danderyd. Vill du vara en del av ett företag med stark laganda? Tveka då inte och sök tjänsten redan idag.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Ferroscandia kommer du ansvara för att utveckla befintlig kundbas, men samtidigt arbeta för att bygga upp nya kundrelationer. Ferroscandia är generalagenter för bl.a. Bilz och Tecnidea och behöver förstärkning på försäljnings sidan. Du bidrar till utveckling av Ferroscandias säljprocesser och i din nya roll ingår arbetsuppgifter så som: kundansvar, kundbesök, leverantörskontakter, offertbearbeting samt budgetansvar.

Utbildning/Erfarenhet
För att trivas i rollen som säljare hos oss på Ferroscandia ser vi att du har dokumenterad erfarenhet från försäljning i business to business. Du har en bakgrund inom industrin och ett tekniskt intresse så väl som förmågan att sätta dig in i kundens vardag. Då planering är en del av ditt arbete är det av stor vikt att du är noggrann, strukturerad och räds inte av att ta tag i saker. Din styrka ligger i kundbemötande, teknisk förståelse, ditt driv och glädje av att prestera goda resultat. Du är en naturlig relationsbyggare och problemlösare, du är lösningsfokuserad och nyfiken.
För att lyckas som säljare hos oss på Ferroscandia tror vi att du i grunden har en ingenjörsutbildning, gärna arbetat i liknande roll tidigare inom industrin. För att kunna lära dig hela Ferroscandia produktportfölj behöver du även ha ett naturligt intresse för teknik.


Meriterande:

• Erfarenhet av teknisk försäljning
• Branscherfarenhet inom vibrationskomponenter
• Personligt intresse för försäljning
• Maskiningenjör examen


Upplagd: 2017-06-09

Anställning

Anställningstyp Normal
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Danderyd

Plats

Ort Danderyd
Län Stockholms län

Lön

Löneform Fast + Rörlig lön

Ansökan

Ange referens Ange referens Teknisk säljare i ämnesraden
Ansök senast 2017-07-31
Vi tar emot ansökningar via e-post.

Krav

Körkort B

2017-06-26
Sprutbetongtest inför Förbifart StockholmSmarta textilier Sveriges nästa tillväxtraketSerneke rekryterar arbetschef till VäxjöUmeå Energi fortsätter utbyggnaden av infrastruktur för elfordonNorrköpings Hamn AB väljer Melicon som stöd inom containerverksamhetenMorgan Sellén – ny VD på Verifone Sweden ABJobba hos oss! Skandinaviska Områdesskydd nyanställerStorföretag satsar på MotorbranschcollegeNy Nordenchef på Canon PRV får ny chefTranscom tillsätter ny vd och blir systerföretag med Xzakt efter förvärv av AltorSvensk fintech i fokus på Money20/20 Europe 2017Internet och teknologi – framtidens samhällsdelareBlir din nästa kollega en robot?IVISYS AB har mottagit order från GKN Sinter Metals i USAMellanskog etablerar ny virkesterminal i Eskilstuna LogistikparkVP500 – en ny avstängningsventil för modulärt montageSkanska investerar i ett nytt kontorsprojekt.Lifco förvärvar Perfect Ceramic Dental i KinaHär är Vanlead Group – Enviros nya samarbetspartnerInfraservice Group tar stort kliv framåtVågade satsa - utvecklade unikt kompositföretag Nytt kraftexportavtal påverkar elpriset
2017-06-22
Världens minsta och lättaste 20 000 lumen laserprojektor Nya kassettmodeller för energibesparing, komfort och frisk luft
Annonser