TISDAG 17 OKTOBER 2017

Teknisk säljare till Ferroscandia

Ferroscandia har sedan starten 1980 varit en pålitlig och stabil leverantör av vibrationsdämpare och andra gummimetallkomponenter till industriföretag aktiva inom många olika branscher. Vi förser våra kunder med kvalitetsprodukter inom vibrationsdämpare av naturgummi eller andra gummimaterial. Vi söker nu nästa medarbetare till vårt framgångsrika team, med placering i Danderyd. Vill du vara en del av ett företag med stark laganda? Tveka då inte och sök tjänsten redan idag.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Ferroscandia kommer du ansvara för att utveckla befintlig kundbas, men samtidigt arbeta för att bygga upp nya kundrelationer. Ferroscandia är generalagenter för bl.a. Bilz och Tecnidea och behöver förstärkning på försäljnings sidan. Du bidrar till utveckling av Ferroscandias säljprocesser och i din nya roll ingår arbetsuppgifter så som: kundansvar, kundbesök, leverantörskontakter, offertbearbeting samt budgetansvar.

Utbildning/Erfarenhet
För att trivas i rollen som säljare hos oss på Ferroscandia ser vi att du har dokumenterad erfarenhet från försäljning i business to business. Du har en bakgrund inom industrin och ett tekniskt intresse så väl som förmågan att sätta dig in i kundens vardag. Då planering är en del av ditt arbete är det av stor vikt att du är noggrann, strukturerad och räds inte av att ta tag i saker. Din styrka ligger i kundbemötande, teknisk förståelse, ditt driv och glädje av att prestera goda resultat. Du är en naturlig relationsbyggare och problemlösare, du är lösningsfokuserad och nyfiken.
För att lyckas som säljare hos oss på Ferroscandia tror vi att du i grunden har en ingenjörsutbildning, gärna arbetat i liknande roll tidigare inom industrin. För att kunna lära dig hela Ferroscandia produktportfölj behöver du även ha ett naturligt intresse för teknik.


Meriterande:

• Erfarenhet av teknisk försäljning
• Branscherfarenhet inom vibrationskomponenter
• Personligt intresse för försäljning
• Maskiningenjör examen


Upplagd: 2017-08-01

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Danderyd

Plats

Ort Danderyd
Län Stockholms län

Lön

Löneform Fast + Rörlig lön

Ansökan

Ange referens Ange referens Teknisk säljare i ämnesraden
Vi tar emot ansökningar via e-post.

Krav

Körkort B

2017-10-17
VR Group tar hjälp av Toughbook för effektivare tåg- och järnvägsunderhållBridgestone utrustar nya Porsche CayenneByggsektorns författningar samlade på ett ställeKrav på störningsfria miljöer och elvalitet ställer krav på rätt inkoppling av fläktar på nätetSSGs tjänst Anläggningsinformation utvecklas som appProton Engineering bygger ”Drömfabrik” i Skillingaryd Intelligenta skopor från Caterpillar lanserasWeland AB möter digital efterfråganSmarta fönster gör ditt hem tryggareVolvo V90 Cross Country bästa polisbil i testJU Solar Team på åttonde plats i World Solar Challenge 2017
2017-10-16
Tråddetaljer från Lesjöforsbolaget Velleuer I tyska el-postbilarLöfbergs kan vinna klimatprisLansering av limmer för LVT-produkter i våta zonerAudi DTM-mästare. Mattias Ekström tre poäng från tredje mästerskapstiteln.Toyota visar tre spännande mobilitetskoncept på Tokyo-salongenSKF:s koncernchef: ”Utan underhåll stannar Sverige!”Värderingar viktiga när vi väljer mobiloperatörDeutsche Bahn med teknik från SKFFlexQube erhåller order från Volvo Car US OperationsABB laddar din elbilStrategiskt partnerskap mellan Witre och Logent inom Transport ManagementSänk energikostnaden med nya fönsterMaterialhantering för tungt och skrymmande godsPorsche Center Helsingborg, första spadtaget den 22 oktober!
Annonser