LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Tigsvetsare Rostfritt


Tigsvetsare till Lönsboda.

Om företaget
Protech är en av Europas största tillverkare av utrustning och kompletta processlinjer för termisk behandling av livsmedel såsom stekning, rökning, kokning och kylning. Av vår omsättning på runt 50 miljoner går 70% på export. Vi är inne i en expansiv fas och behöver därför fler duktiga medarbetare.

Vi söker nu en tigsvetsare till vår anläggning i Lönsboda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att svetsa med TIG i tunt rostfritt material. Det visuella utseendet är viktigt och det ställs stora krav på ytjämnhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du ska ha stor erfarenhet av svetsning med TIG i rostfria material. Det är mycket positivt om du har erfarenhet av att ha svetsat produkter till livsmedelsindustrin.
Du ska ha lätt för att genomföra ditt arbete direkt utifrån ritning. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp.

Protech är ett privatägt företag och om du är den vi söker kan vi erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete på en trivsam arbetsplats med mycket låg personalomsättning.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden efter sex månader.

På den här tjänsten kommer vi att ha löpande urval så sök så snart som möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Ola Jontoft på 044-590 65 13.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-01-08

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4902
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser