TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Trailersmekaniker till PNO i Jönköping!


Framtiden söker just nu för PNO:s räkning en fordonsmekaniker. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som fordonstekniker kommer du att arbeta med att reparera trailers, arbetsuppgifter som ingår är bland annat:

• Reparation av bromsar
• Reparation av axlar
• Reparation av elektronik på trailers
• Svetsa
• Serva fordonen

Du kommer att få en ordentlig introduktion där du kommer få gå bredvid erfarna kollegor.


Om företaget
PNO hyr ut trailers till andra företag, en trailer hyrs ut i 5år och därefter säljs den. I dagsläget finns 15 mekaniker på verkstaden i Jönköping.

Din profil
Skallkrav:
- Fordonsutbildning på gymnasienivå


Meriterande:
- Tidigare arbetslivserfarenhet som lastbilsmekaniker
- Svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper:
Du har alltid en positiv grundinställning och brinner för att ge god service. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om ordning och reda. Som person ska du ha stort mekaniskt intresse.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19030
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser