TORSDAG 27 JUNI 2019

Traineeutbildning med inriktning CNC-operatör - Söderhamn

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i 17 städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företagetDina arbetsuppgifter
Är du tekniskt intresserad, kanske har du en teknisk utbildning från ditt hemland och söker en språngbräda in på svensk arbetsmarknad?

Då har du nu chansen att delta i ett traineeprogram med syftet att leda till en anställning som CNC-operatör. Den tekniska teoretiska utbildningen varvas med skräddarsydd praktik på företaget, där du under utbildningsperioden är anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering. Många som inte är fullärda i svenska språket upplever en barriär för att komma in på svensk arbetsmarknad, därför ingår anpassat och engagerat språkstöd i utbildningen för dig som behöver.


Din profil
Vi förväntar oss att du har ett genuint tekniskt intresse samt visar stor lust, vilja och ambition att lyckas med utbildningen. För att vara en del av traineeprogrammet är du idag utan anställning, alternativt riskerar att bli utan anställning och är inskriven på arbetsförmedlingen. Du kanske har arbetat inom industrin tidigare men framförallt vill du utvecklas till en driven CNC-operatör. Matematik är något du känner dig bekväm med och du trivs i industrimiljön bland maskiner och ritningar.

Antar du utmaningen?

Skicka då in din ansökan på www.clockworkpersonal.se senast 2019-07-29. Vill du veta mer om traineeprogrammet är du varmt välkommen att kontakta Samuli Helavuori 073- 351 27 63 eller Patric Andersson 073- 351 27 43

Upplagd: 2019-06-10

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5841
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Orgnr:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 400
Välkommen till Clockwork Bemanning & Rekrytering!

Träffsäker rekrytering och bemanning, det är Clockworks affärsidé. Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft.

Högt personligt engagemang på alla nivåer – både i relationen med våra kunder och i relationen med våra medarbetare och konsulter, det är vad som kännetecknar Clockwork.

Clockwork såg dagens ljus 2012, då fem medarbetare från Proffice såg möjligheten att skapa en unik lokal närvaro till sina kunder. Drivkraften var då, likväl som nu, att använda kraften och engagemanget för att hjälpa företag att växa. Företag stärks i sin konkurrenskraft genom ökad flexibilitet och möjlighet att alltid ha rätt kompetens i rätt marknadssituation, och medarbetare stärks i sin yrkesroll genom att
få nya möjligheter i nya miljöer och sammanhang.

På bara tre år har vi vuxit till att ha verksamhet på orterna Gävle, Falun, Umeå, Piteå, Hudiksvall, Tierp, Avesta, Mora, Ludvika och Stockholm. Clockwork består av ett 50-tal erfarna och kompetenta medarbetare. Dig som söker ny sysselsättning kan vi erbjuda en rad lediga jobb – allt från montörer till Business Controllers. Till dig som söker personal kan vi erbjuda en unik kandidatbank med över 45 000 kontakter. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas – både som individ och som företag.

Vårt mål är att Clockwork ska vara det självklara valet när företag behöver personal. Vår styrka är att vi är lokala, snabbfotade och flexibla. Vi erbjuder alltid affärsmässig trygghet men med det mindre bolagets närhet och personlighet. Genom att vara på plats i våra kunder och kandidaters vardag vinner vi förtroende, och det är det som gör att Clockwork sticker ut. Vi är, och ska alltid vara, ett företag med stark lokal förankring på våra verksamhetsorter. Genom god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och dess förutsättningar symboliserar vi känslan av att hitta rätt. Det är det som träffsäker bemanning och rekrytering handlar om.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Petter Lundgren
0733512707
Viktoria Lindquist
0733512764
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser