TORSDAG 21 MARS 2019

Traineeutbildning med inriktning CNC-operatör

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
MVUSAB är en fulländad svets- och mekanisk verkstad, ett stabilt företag med gott anseende på marknaden. En kvalificerad leverantör som med högt utvecklad kompetens och erfarenhet utför service, underhåll och tillverkning av stålkonstruktioner i svart och rostfritt stål, aluminium och koppar. Företaget genomför såväl större som mindre projekt. Flexibilitet, kostnadseffektivitet, korta beslutsvägar och lättillgänglighet är MVUSAB:s honnörsord.

Dina arbetsuppgifter
Vill du byta karriär eller vidareutbilda dig inom CNC? Ta då chansen att söka dig till detta spännande uppdrag.

Är du tekniskt intresserad, har en bakgrund inom eller är nyfiken på att arbeta inom verkstad och söker nya utmaningar inom den spännande tillverkningsindustrin? Då har du nu chansen att delta i ett traineeprogram med syftet att leda till en anställning som CNC-operatör hos företaget. Den tekniska teoretiska utbildningen varvas med skräddarsydd praktik på företaget. Under utbildningsperioden är du anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering.

Placeringsort är Smedjebacken.

Din profil
Vi förväntar oss att du har ett genuint tekniskt intresse samt visar stor lust, vilja och ambition att lyckas med utbildningen. För oss är det viktigt att du delar våra tankar och värderingar för att trivas tillsammans med oss, därav lägger vi stor vikt på att hitta rätt person. För att vara en del av traineeprogrammet ser vi gärna att du har en godkänd gymnasieutbildning, kanske har du även arbetat inom industrin tidigare, men framförallt vill du utvecklas till en driven CNC-operatör. Matematik är något du känner dig bekväm med och en förutsättning är att du kan arbeta skift. Andra personliga egenskaper som vi lägger stor vikt på är flexibilitet och samarbete.

Antar du utmaningen?

Skicka då in din ansökan där du tydligt motiverar varför du ser dig själv som en CNC-operatör i framtiden på www.clockworkpersonal.se. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om traineeprogrammet är du varmt välkommen att kontakta Jimmy Norén på 0733512766 alternativt jimmy.noren@clwork.se eller Jan Henriksson på 0733512723 alternativt jan.henriksson@clwork.se

I detta uppdrag blir du anställd av Clockwork och arbetar som konsult på uppdrag hos en av våra kunder. Som konsult hos oss erbjuder vi dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Upplagd: 2019-03-13

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Dalarnas län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5481
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser