MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Utvecklare till internationellt företag sökes!


Är du duktig i C# eller .NET programmering och har tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin som elektriker, operatör eller PLC programmerare? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som programmerare hos vår kund kommer du arbeta med produktionsnära IT. Du kommer att arbeta med en eller flera stora kunder och du kommer att primärt arbeta för att ta fram MES system (Manufacturing executive system) för tillverkande industri. Systemet samlar information från maskinerna i realtid som volym, flöde eller annan info. Kodningen sker främst i C#, .NET och SQL. Då dem har kunder runt om i Sverige kan det innebära resor i jobbet, vilket du måste vara okej med.

Om företaget
Vår kund gör det mesta inom IT och ligger centralt i Karlstad. Kunderna finns inom bank och finans, tillverkande industri, tjänstebolag m.fl. Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att passa in hos vår kund så önskar vi att du har följande kunskaper;

Skallkrav:
- Högskoleingenjör inom datateknik, dataingenjör, systemdesign eller liknande utbildningar inom IT.
- God svenska och engelska i tal och skrift.
- Tidigare erfarenhet från industrin som ex. operatör, PLC programmerare, inom underhåll eller i produktion.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av MES, MIS PLC eller SCADA

För att passa in hos vår kund så tror vi att du är konsultig och kommunikativ. Du är noggrann och strukturerad. Du vill utvecklas och har ett driv framåt. Du är resbar och har högt i tak.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Anställning: Heltid
Arbetstid: 8-17, flex
Ort: Karlstad, samt resor
Lön: enligt överrenskommelseUpplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid

Plats

Ort
Län Värmlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17582
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser