LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Utvecklingsingenjör inom C-programmering


Har du kunskaper inom C-programmering och ett stort tekniskt intresse? Då kan vi ha rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som C-programmerare arbetar du i ett litet team på ett företag i framkant. Du arbetar i projektform med utveckling av hårdvara till utrustning för ingenjörsutbildningar. Du kommer att utveckla allt ifrån högspänningssystem till processtyrning och servosystem.

Om företaget
Vår kund är ett internationellt bolag som finns världen över som inriktar sig mot utrustning för ingenjörsutbildningar. Mer information kring företaget ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Som person är du självgående då du aktivt kommer få driva dina projekt framåt.
Krav
- Relevant högskoleutbildning
- Kunskaper inom C-programmering
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
- C#
- C++
- JavaOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm, Kungens kurva
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Upplagd: 2019-01-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18709
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser