SÖNDAG 21 OKTOBER 2018

Ventilationsmontör till glatt team i Olofström!


Är du driven och tycker om att arbeta med montering? Är du noggrann och brinner för service? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ventilationsmontör kommer du att få arbeta med montage och service av ventilationslösningar och anläggningar. Du kommer att få arbeta för ett familjärt företag som satsar på kvalitet och service. Arbetet kommer till stor del ske självständigt men även i team vid större projekt. Dina dagar kommer att vara varierande då du arbetar med allt från hushåll till stora kunder och anläggningar.

Du kommer att få arbeta med kunder och hjälpa dem att hitta bra och effektiva lösningar för deras problem. Tillsammans kommer ni att göra en noggrann utvärdering av behov och sedan gemensamt komma fram till önskade produkter och tjänster.


Om företaget
Detta är ett stabilt företag med gott rykte, de har lång erfarenhet inom branschen och den nuvarande ägaren har drivit företaget sedan 80-talet. De besitter en bred kompetens och arbetar på ett flexibelt och serviceinriktat arbetssätt. De är målmedvetna och vill snabbt och effektivt lösa deras kunders problem. Kunderna är varierande och de arbetar med allt från privatbostäder till större anläggningar och industrier. Förutom ventilation erbjuder de även tjänster inom tak, plåt och industriservice. De är idag cirka 13st anställda varav 11st arbetar som montörer ute hos kunder.

Företaget ligger i framkant när det kommer till energisnåla ventilations-anläggningar. De har sett en ökad efterfrågan i takt med ökade energipriser och arbetar hårt med att möta marknadens behov. Detta gör att de erbjuder kostnadseffektiva anläggningslöningar som tillgodoser varje beställares specifika behov.

Mer Information om företaget kommer du att få vid en eventuell intervju!


Din profil
För att lyckas i denna tjänst behöver du vara serviceinriktad och pålitlig, du ska tycka om att möta och hjälpa kunder. Du ska se lösningar före problem och bemöta utmaningar på ett ödmjukt men positivt sätt. Att vara noggrann är viktigt i denna roll men du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Skallkrav:
- Utbildning inom ventilation eller plåtslagning, alternativt relevant arbetserfarenhet på minst 1år.
- Körkort B
- Svenska i tal och skrift

Starkt meriterande:
• Erfarenhet av injustering och idriftsättning av aggregat
• Heta arbeten
• Säkra lyft
• Skylift


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Omgående (med hänsyn till eventuell uppsägning)
Placeringsort: Olofström
Arbetstider: 07:00 - 16:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökan har gått ut. Skicka därför in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!Upplagd: 2018-10-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Blekinge län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17883
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser