TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Vi söker nyexad driven el/elektronikingenjör

Om företaget
USNR, tidigare Söderhamn Eriksson utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn och sysselsätter cirka 200 personer. www.se-saws.se

Dina arbetsuppgifter
USNR har en stor toppmodern produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. USNR ansvarar för hela operativa Supply Chain, från Produktutveckling till After Sales. USNR präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Arbetet innefattar att konstruera och dimensionera upp kablage, systemkomponenter och div kringutrustning i vår maskin och anläggningsleveranser till sågverksindustrin, man kommer även vara involverad i provmonteringar och framtagning av instruktioner till berörda parter i företagets olika utvecklingsprojekt. Du supportar marknadssidan med underlag för offert och försäljningsarbete.
Tjänsten innebär ett nära samarbeta med våra avdelningar för projekt, mekanikkonstruktion, automation, produktion och även med underleverantörer. Du tillhör utvecklingsteamet som idag består av 14 personer. I samband med anläggningsleveranser blir du den sammanhållande länken mellan installation och kund. Rollen innebär också möjlighet till ett internationellt resande, ofta i samband med produktleverans där USNR samordnar ett team.

Rollen är en konsultroll (inhyrning 6 månader där det självklara målet är en fastanställning hos kunden).

Din profil
Vi söker dig som vill ta steget upp till en nyckelroll på el/elektroniksidan.
Vi ser gärna att du är en driven hungrig nyexad ingenjör; är flexibel och som har förmågan att motivera och entusiasmera din omgivning. För att lyckas i din roll är du en noggrann person som är van att arbeta strukturerat där du utifrån egna initiativ ställer upp tydliga mål och följer upp dessa.
Då rollen innebär dagliga interna kontakter samt kontakt med våra kunder via marknadsavdelningen ser vi gärna att du har god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på ett sätt som är anpassad till mottagaren. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Lämplig teoretisk bakgrund är högskoleingenjör med inriktning el/elektronik och automation eller motsvarande kompetens. Erfarenhet av liknade arbetsuppgifter värderas högt. Goda språkkunskaper i engelska och B-körkort är ett krav.

USNR samarbetar med Clockwork bemanning och rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 2019-03-10. För mer information ring gärna rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20

Upplagd: 2019-02-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5362
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser