ONSDAG 16 JANUARI 2019

Vi söker resbar mekanikkonstruktör!


Är du redo för ditt första spännande steg i din karriär som mekanikkonstruktör? Då får du inte missa den här chansen!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som mekanikkonstruktör i uppdrag hos vår kund. Dina exakta arbetsuppgifter är beroende av vilket uppdrag du arbetar i men du kan komma att arbeta i både nyutvecklingsprojekt och med modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment.

Mer information om det konkreta uppdraget och vad din roll i detta skulle vara, ges vid ett eventuellt möte med vår kund.

Du kommer främst att arbeta i uppdrag i kalmar regon i främst Västervik, men möjligheter för att jobba på andra delar i landet finns även.
I rollen ingår resor och beroende på uppdrag varierar antalet resdagar.


Om företaget
Vår kund är specialiserade på design av produktionsanläggningar och processlösningar. De har kunder över hela världen med uppdrag av varierande storlek och komplexitet. Företaget har en gedigen satsning på att utbilda sina konsulter för att medarbetarna ska känna att de alltid kan fortsätta utvecklas.

Företaget finns på flera orter i Sverige med huvudkontor i Göteborg. De söker nu duktiga medarbetare till Västervik. Hos vår kund blir du delaktig i ett expansivt företag med många intressanta uppdrag och kunder.


Din profil
Skallkrav:
- lägst YH -utbildning inom mekanik
- B-körkort
- Svenska i tal & skrift
- Resbar

Du som söker har som lägst en YH utbildning inom mekanikkonstruktion. Du har troligtvis under din utbilning då fått använda något Cad program tex. autocad eller solidworks.

I rollen som konsult ställs höga krav på samarbetsförmåga och förmåga att anpassa sig till nya kollegor, miljöer och arbetsuppgifter. Du är en flexibel person som trivs i rollen som konsult och att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål.
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Tillträde enligt överenskommelse

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Upplagd: 2019-01-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Kalmar län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18325
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser