TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Vi vill hjälpa dig att få jobb i Sverige! Sök till Skills industriutbildning!


Skill startar sin egen utbildning inom montering, ritningsläsning, truck, travers, mm.

Om du är nyanländ eller har flyttat till Sverige för flera år sedan men inte hittat ett jobb som du trivs med så vill vi att du hör av dig till oss.

Stämmer det här in på dig?
• Goda kunskaper i svenska
• Vill börja jobba i Sverige
• Är redo att kämpa!

Kul, hör av dig till oss redan idag! Skill kan hjälpa dig att få jobb!

Dina arbetsuppgifter
Vårt erbjudande
Skill driver ett projekt där vi genom utbildning vill hjälpa individer med utländsk härkomst att få jobb. Utbildningen är kostnadsfri.

Nu kan du söka till Skills utbildning som innehåller:
• Praktisk yrkesutbildning inom industri
• Teoretisk utbildning om säkerhet och regler inom svensk industri
• Utbildning om hur det svenska arbetslivet fungerar

Utbildningen är kort och företagsanpassad på mellan 2-8 veckor. Vi har möjlighet att anpassa utbildningens omfattning utifrån dina andra aktiviteter som exempelvis SFI-studier, vilket innebär att du kan läsa utbildningen på hel- eller deltid. Till din hjälp finns Skills erfarna yrkeslärare och vår integrationscoach. Personer som har vana av att utbilda och hjälpa individer med utländsk härkomst till arbete.

Genom Skills utbildning ger vi dig kunskaper för att kunna jobba inom industrin. Skill har kontakter med flera hundra företag så är du rätt person, kämpar bra och verkligen vill det här, så kommer du ha stora möjligheter att få jobb.

Din profil
Då alla utbildningar genomförs på svenska, är ett grundläggande krav att du har tillräckligt bra kunskaper i svenska för att kunna förstå och lära dig innehållet i våra utbildningar. Till din hjälp finns vår svensk- och arabisktalande integrationscoach.

För att söka till Skills utbildning behöver du inte ha någon särskild erfarenhet. Det viktigaste är att du verkligen är redo att kämpa hårt, att du är beredd att ta den här chansen på allvar. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med både kvinnor och män.

Har du erfarenhet av industri är det en stor fördel men vi vill att du söker även om du inte har den erfarenheten. Vi ser gärna att du har B-körkort eller just nu håller på att ta körkort.

För att bedöma om du matchar våra utbildningar kommer vi att genomföra praktiska och teoretiska tester.

Tillväxtverket finansierar en del av det här projektet och inriktningen är just målgruppen nyanlända eller andra personer med utländsk härkomst, så i detta projekt riktar vi oss till just er.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande utbildningen kan du kontakta Maxime Allehamn, maxime.allehamn@skill.se alt. 013-495 88 02.

Du söker till utbildningen genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se Kom ihåg att i ditt personliga brev motivera varför du vill gå Skills utbildning.

Välkommen med din ansökan till Skills utbildning! Intervjuer och urval sker löpande.

Om oss
Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och Region Östergötland, vill att vi arbetar med att säkerställa kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag.

I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Stockholm, Järfälla, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 70-tal personer. Över 800 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.

Upplagd: 2019-02-06

Anställning

Anställningstyp
Arbetstid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3969
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser