TORSDAG 25 APRIL 2019

Vill du bli BillerudKorsnäs Yrkeslärling inom el?


Nu söker vi dig som vill ta chansen att gå ett skräddarsytt yrkeslärlingsprogram för att kunna arbeta som automationselektriker på BillerudKorsnäs! Till vårt lärlingsprogram söker vi nya deltagare för start hösten 2019. Vill du få chansen att bidra till en hållbar miljö och samtidigt utvecklas i din yrkesroll kanske du är vår nästa yrkeslärling!


Om företaget
BillerudKorsnäs är världsledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som automationselektriker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i produktionsanläggningen. På så sätt bidrar du till att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i produktionen. Du jobbar lösningsorienterat tillsammans med dina kollegor inom underhåll men också i nära samarbete med driftpersonal.

BillerudKorsnäs erbjuder en arbetsplats där man har som mål att ha ett underhållsarbete i världsklass. Detta innebär att man ständigt jobbar med att förbättra arbetet och det innebär också stora utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Lärlingsprogrammet pågår i sju månader och under huvuddelen kommer du att delta aktivt i arbetet på din hemavdelning på BillerudKorsnäs. Utöver detta deltar du i det utbildningsprogram som är framtaget i samarbete med BillerudKorsnäs för att ge dig ytterligare kompetens i arbetet som automationselektriker. Via yrkeslärlingsprogrammet blir du anställd av Skill och arbetar som automationselektriker på BillerudKorsnäs. Efter avslutat program har du möjlighet att bli anställd av BillerudKorsnäs och bli en naturlig del av deras underhållsavdelning.


Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär. Kanske har du arbetat några år och vill nu ta nästa steg eller möjligtvis har du nyligen avslutat din utbildning inom exempelvis el och energi, automationsteknik eller motsvarande. Vi tror att du ser detta som en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom el och underhåll. Vi ser att du har en stark vilja att lära dig och brinner för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till ditt arbete och du är en god lyssnare. Vi tror också att du är;

- Noggrann och strukturerad med ett högt säkerhetstänk
- Samarbetsvillig och har en god social kompetens
- Ansvarstagande
- Nyfiken och tekniskt intresserad

Notera att detta program inte berättigar lärlingstimmar som installationselektriker.


Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att komma med i vårt lärlingsprogram i år? Skicka in din ansökan redan idag på www.skill.se. Motivera i din ansökan varför du söker lärlingsprogrammet och varför du tror att du kommer att passa för tjänsten. Om du har frågor kring programmet är du välkommen att kontakta Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se alternativt 011-199472.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2019-04-09

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4185
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser