TORSDAG 25 APRIL 2019

Vill du bli Lämneå Bruks yrkeslärling inom elmontage?


Nu söker vi dig som vill ta chansen att gå ett skräddarsytt yrkeslärlingsprogram för att kunna arbeta som elmontör på Lämneå Bruk! Till vårt lärlingsprogram söker vi nya deltagare för start hösten 2019. Programmet pågår i sju månader och under huvuddelen kommer du att delta aktivt i arbetet på din hemavdelning på Lämneå Bruk. Utöver detta deltar du i det utbildningsprogram som är framtaget i samarbete med Lämneå Bruk för att ge dig ytterligare kompetens i arbetet som industrielektriker. Via yrkeslärlingsprogrammet blir du anställd av Skill och arbetar som elmontör på Lämneå Bruk. Efter avslutat program har du möjlighet att bli anställd av Lämneå Bruk och bli en naturlig del av deras montageavdelning.


Om företaget
Vill du ta chansen att bli en del av ett företag där allting är möjligt? Svenskt stål har alltid varit känt för sin höga kvalitet, och anrika Lämneå Bruk har varit en del av den resan sedan 1727. Vi är specialiserade på design och tillverkning av maskiner för järn- och stålindustrin och levererar kompletta linjer och anläggningar inom trådindustrin. Vår resa i trådindustrin startade för över 100 år sedan, vilket har gett oss en enorm mängd erfarenheter som vi applicerar i sättet vi arbetar och i hur utformningen av våra maskiner och utrustning sker. Lämneå är beläget i Bergslagen där det har funnits järnverk sedan 1400-talet.

Dina arbetsuppgifter
Under huvuddelen av programmet kommer du vara en del av Lämneå Bruk och delta aktivt i arbetet på din hemavdelning. Du kommer främst arbeta med elektriskt montage i produktion av maskiner. Även elskåpsmontage kommer ingå i dina arbetsuppgifter. Som lärling kommer du att under handledning få arbeta aktivt i verksamheten och få lära dig alla delar som ingår i rollen som industrielektriker. Det kommer förekomma andra uppgifter som är relevanta för att du ska vara så färdiglärd som möjligt efter programmets slut.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär. Kanske har du arbetat några år och vill nu ta nästa steg eller möjligtvis har du nyligen avslutat din utbildning inom exempelvis el- och energi. Vi tror att du ser detta som en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom el-yrket. Vi ser att du har en stark vilja att lära dig och brinner för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till ditt arbete och du är en god lyssnare. Vi tror också att du är;

- Noggrann och strukturerad med ett högt säkerhetstänk
- Samarbetsvillig och har en god social kompetens
- Ansvarstagande
- Nyfiken och tekniskt intresserad

För att söka tjänsten krävs att du har körkort samt tillgång till bil. Det är även önskvärt att du innehar truckkort, skyliftkort och fallskyddsutbildning. Vi ser gärna att du är villig att resa i tjänsten.

Notera att detta lärlingsprogram inte berättigar lärlingstimmar som installationselektriker.Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att komma med i vårt yrkeslärlingsprogram i år? Skicka in din ansökan redan idag på www.skill.se. Motivera i din ansökan varför du söker yrkeslärlingsprogrammet och varför du tror att du kommer att passa för tjänsten. Om du har frågor kring programmet är du välkommen att kontakta Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se alternativt 011-199472.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2019-04-09

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4190
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser