MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Vill du bli vår nästa IT tekniker?


Är du serviceinriktad och har ett genuint IT intresse? Vill du arbeta mot slutkund och vara behjälplig i olika IT frågor? Då är detta tjänsten för dig

Dina arbetsuppgifter
Som IT tekniker hos vår samarbetspartner kommer du att arbeta mot slutanvändarna inom den egna koncernen. Dina konkreta arbetsuppgifter är, vara behjälplig i olika IT frågor inom nätverk, telefoni och Windowsmiljön. Det är ett varierat yrke där du kommer komma i kontakt med många olika typer av frågor från dem internt anställda inom koncernen. Exempel på IT problem som kan uppstå är att tilldela behörigheter i de interna systemen, lägga till/ta bort användare, tilldela och ändra lösenord etc.

Om företaget
Vår samarbetspartner är en stor aktör på arbetsmarknaden i Munkfors, man bedriver flera olika etableringar inom koncernen med specialistkunskap inom de olika områdena. Man är idag en av Munkfors största arbetsgivare och inom det område man verkar är man också världsledande.
Företaget har idag c a 130st anställda och har varit etablerade i över 50år


Din profil
För att passa in i rollen som IT tekniker ser vi till dig med ett stort, genuint intresse för teknik. Du ska ha en god kompetens från IT branschen, antingen studier eller arbetslivet. Vi ser att ditt driv och ditt intresse är det viktigaste.
Som person ser vi att du är prestigelös, samarbetsvillig och flexibel.

Skallkrav för tjänsten:
- IT bakgrund från antingen utbildning som (lägst på gymnasial nivå) eller från yrkeslivet
- Svenska och engelska i tal & skrift
- Genuint intresse för teknik

Meriterande
- Arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt ö.k
Lön: Enligt ö.k
Ort: Munkfors
Arbetstider: 08.00-17.00 (flextid tillämpas)

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.


Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Värmlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19017
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser