TORSDAG 18 OKTOBER 2018

Vill du dryga ut studentkassan till hösten?


Ska du börja studera till hösten? Eller har du någon annan huvudsaklig syssla men vill göra något mer? Cloetta i Ljungsbro söker nu drivna livsmedelsarbetare under hösten.Om företaget
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment av choklad, godis, uppfräschare och nötter av hög kvalitet. Bland våra produkter märks starka varumärken som Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör på Cloetta ansvarar du för att våra uppskattade produkter produceras på ett effektivt sätt med ett kvalitativt resultat. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifterna består bland annat av att:
Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion
Köra processmaskin och pack enligt instruktioner
Kontrollera kvalitet
Dokumentera och rapportera enligt rutiner
Felsöka och utföra enklare underhållsarbete
Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan både dag, kväll och natt.


Din profil
Anledning till att jobba extra kan vara för att dryga ut studentkassan eller helt enkelt bara skaffa sig mer erfarenhet. Oavsett vad, är du en driven person med motivation och effektivitet som kan ställa upp med kort varsel men även under tidsbestämda perioder. Du som person är mycket flexibel och anpassar dig snabbt. Du är positiv och har viljan att göra ett bra jobb. Vi värdesätter även egenskaper som samarbetsförmåga samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vidare bör du ha god fysik och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Du är en social lagspelare som arbetar bra i team och är duktig på att kommunicera. Truckkort är meriterande.Ansökningsförfarande
Tror du att det här något för dig? Skicka din ansökan till oss på www.skill.se. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Sundin, ellinor.sundin@skill.seOm oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2018-08-10

Anställning

Anställningstyp Timanställning
Arbetstid Deltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3548
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser