ONSDAG 16 JANUARI 2019

Vill du lackera flygplan? Vi söker en flygplanslackerare!


Ett utvecklande arbete erbjuds dig som vill bli flygplanslackerare! Avdelningen ansvarar för att lackering av delar till flygande farkoster på Saab Aerostructures i Linköping.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK. Inom Aerostructures arbetar vi med utveckling, industrialisering samt tillverkning av främst civila flygplansdetaljer till Airbus och Boeing.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med andra erfarna lackerare där ni ansvarar för tillverkning, kvalitet och leverans. Då det är höga kvalitetskrav på de produkter du tillverkar är det viktigt att du är noggrann i det du gör. Arbetet innebär hela spektrat inom måleriet - allt från sprutmålning, slipning till att blanda färg.

Din profil
Den här rollen passar dig som trivs med att jobba tillsammans med andra kompetenta arbetskamrater. Noggrannhet är ledord då artiklarna ni tillsammans lackerat kommer att sitta på flygplanen. För dig är kvalitet viktigt och du tycker om att arbeta med varierande uppgifter. Som Lackerare på Saab kommer du långt med rätt handlag och viljan att lära dig mer!

Ett krav för tjänsten är tidigare erfarenhet inom måleri eller lackering, alternativt en utbildning inom området.

Som person är du flexibel vad det gäller arbetsuppgifter och arbetstider. Arbetstiderna är enligt treskift.

Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att utvecklas på Saab? Urvalet sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Motivera varför just du skulle passa tjänsten.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl, josefine.kindahl@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-01-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3985
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser