LÖRDAG 20 JULI 2019

Vitvarutekniker sökes


Ser du dig själv som självgående och trivs att jobba med frihet under ansvar? Har du ett genuint intresse för att vilja utveckla dig själv och dina färdigheter? Tveka inte, sök tjänsten idag!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som idag är 20 personer men som strävar att bli 30 innan året är slut. Under dina första veckor av anställningen kommer du att att bli tilldelad en handledare som du samåker med ut på jobb för att senare åka ut ensam på egna uppdrag. I denna tjänst så är ingen dag den andra lik, du kan komma att jobba med väldigt små men också stora uppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer. Störst vikt ligger på att utföra service av vitvaruprodukter åt företagets kunder. Du utgår alltid hemifrån och har information gällande dina uppdrag på mobilen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Installation och montering av vitvaruprodukter
- Felsökning, reparation och underhåll av vitvaruprodukter
- Att vara delaktiv i företagets förbättringsarbeten

Om företaget
Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, vetilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.

Din profil
Skallkrav:
- Gymnasial utbildning inom relevant område
alt. YH-utbildning som vitvarutekniker eller drifttekniker
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Jobbat med tvätt- och vitvaror
- Erfarenhet av felsökning

Vi lägger stort fokus på hur du är som person. Då det är en tjänst med daglig kundkontakt och mycket frihet under ansvar så ser vi dig som söker vara utåtriktad samt att du strävar efter att vara självgående i ditt arbete.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Oktober alt. Augusti/September
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00- 16:00
Ort: Stockholm

Upplagd: 2019-07-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 20187
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser