SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Behöver du sorterings­verk och transportband?

Bra lösningar för dina behov
Om du har en verksamhet där du behöver ha sorteringsverk eller transportband eller båda delarna, så finns Multiscreen. De har ett omfattande urval av sorteringsverk och transportband som effektivt utför arbetet.

Deras sortiment inkluderar ett brett utbud av sorteringsverk, passande för olika storlekar av gräv- och lastmaskiner. Med skaksiktar och trumsiktar täcker deras sortiment en mängd olika behov. Målet är att leverera rätt sorteringsverk som passar kundens specifika krav och ger bästa möjliga resultat. Deras produkter strävar efter att minimera underhållsbehovet, sänka driftskostnaderna och möjliggöra enkel hantering och byte av siktdukar för olika fraktioner. Med ett brett nätverk i Europa kan de erbjuda marknadens bästa sorteringsverk i kompakta format och garanterar alltid hög kvalitet med fabriksgarantier.

De erbjuder även smidiga och lätthanterliga mobila sorteringsverk, som enkelt kan transporteras på de flesta bilsläp och kräver oftast endast en standard elektrisk anslutning på 380 V 16A. För de situationer där ström inte är tillgänglig på arbetsplatsen kan de även drivas med portabla elverk.

Smarta transportband
Utöver sorteringsverk erbjuder Multiscreen också transportband i olika längder, tillverkade av galvaniserad metall för att tåla utomhusbruk. Deras produkter uppfyller kraven för att fungera tillsammans med sorteringsverken och i andra tillämpningar.

Samtliga produkter tillverkas i Europa av pålitliga företag med fokus på kvalitet och prestanda. De är kända för sin robusta design och höga prestanda, vilket säkerställer en pålitlig drift och enkel hantering.

Bra lösningar för dina behov
Multiscreen strävar efter att leverera lösningar med kort uppställningstid och god prestanda. Deras sorteringsverk kan sortera olika material som matjord, flis, grus, byggavfall, sten, torv, kompost, potatis och utsäde med mera. Genom att kunna sortera material internt minskar man miljöpåverkan genom att eliminera behovet av transport med lastbil och får även ekonomiska fördelar. Med deras lösningar kan kunderna fokusera på att sortera sina material istället för att behöva bygga och underhålla ett eget sorteringsverk.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest