SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

SAIC Motor och Castrol tecknar strategiskt avtal

Presenterar nytt smörjmedel under gemensamt varumärke
MG:s moderbolag SAIC Motor och Castrol har ingått ett strategiskt, treårigt avtal om att Castrol kommer att vara prioriterad smörjmedelsleverantör för MG:s nätverk i centrala och östra Europa.

• MG:s moderbolag SAIC Motor och Castrol tecknar strategiskt avtal
• MG åtar sig att rekommendera användning av Castrols smörjmedel och tillsatsprodukter i centrala och östra Europa.
• I avtalet ingår lansering av en ny Castrol MG-produkt i centrala och östra Europa märkt med devisen ”MG rekommenderar Castrol”
• För första gången används de två traditionella varumärkena tillsammans utanför Kina

Avtalet för samman två traditionella varumärken för leverans av skräddarsydda lösningar som säkerställer prestanda och effektivitet i MG:s hela modellprogram.

Castrol EDGE 0W20 C5 rekommenderas av MG. Produkten kommer för första gången att vara tillgänglig för bilägare i Ungern, Rumänien, Polen, Tjeckien, Grekland, Slovakien och Kroatien.

Produkten under det gemensamma varumärket förenar Castrols expertis sedan 125 år inom högkvalitativa smörjmedel och MG:s banbrytande insatser inom mobilitet. MG rekommenderar Castrol som betrodd smörjmedelspartner för allt från traditionella förbränningsmotorer till batteridrivna bilar och tillsatsprodukter på dessa marknader.

Castrols vice-president för global business Baozheng Wang säger: ”Vi är glada över denna satsning tillsammans med MG i Europa, det här avtalet belyser hur viktigt det är att samarbeta för att skapa värde. Vi ser fram emot samarbetet med MG för att skapa nya möjligheter till ökat förtroende från kunderna.”

SAIC Motors chef för centrala och östra Europa säger: ”Genom samarbetet med Castrol tas MG till en ny nivå som varumärke och dess närvaro och anseende förbättras betydligt i centrala och östra Europa samtidigt som fantastiska möjligheter ges att betjäna eftermarknaden för ökad kundnöjdhet. Vi har också stora förhoppningar på samarbetet med Castrol gällande framtida kunderbjudanden.”

För ytterligare information, kontakta:
MG marknadsföring i centrala och östra Europa,
mimi.iliyanova@mgmotor.eu, +36-30-431-2533, eller,
laszlo.ancsan@mgmotor.eu, +36-30-711-4404

Eric Geers, eric@gbprc, +46705316010

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest