SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Därför ska du prioritera service av dina truckar

Utforska vikten av gedigen truckservice
Truckservice spelar en avgörande roll i underhållet av företagets truckar och materialhanteringsprocesser. Genom regelbundet underhåll och service kan företag förebygga driftstopp, förlänga fordonens livslängd och säkerställa högsta möjliga säkerhetsstandarder. Läs vidare för att få en överblick av truckservice och dess betydelse.

Vad innebär truckservice?


Truckservice omfattar en rad tjänster designade för att underhålla och reparera truckar. Detta kan inkludera allt från rutinmässig inspektion och underhåll till omfattande reparationer. Målet är att hålla truckarna i optimalt skick, minimera risken för oväntade driftstopp och förlänga deras användbarhet.

Serviceavtal för truckar


Att teckna ett serviceavtal är ett effektivt sätt att säkerställa regelbunden och förebyggande service.

Dessa avtal kommer med en rad olika fördelar, däribland:

Minska driftstoppen: Genom att inkludera regelbunden underhåll och inspektion minskar ett serviceavtal risken för oväntade driftstopp som kan vara kostsamma och störande för din verksamhet.

Förlänger livslängden: Regelbundet underhåll hjälper till att förlänga truckens livslängd, vilket sparar pengar över tid genom att minska behovet av nya inköp.

Ökar säkerheten: Att upprätthålla alla komponenter i gott skick, inklusive säkerhetssystemen, minskar risken för olyckor och skador på arbetsplatsen.

Kostnadseffektivt: Ett serviceavtal kan ofta erbjuda lägre priser jämfört med enskilda reparationer, vilket ger ekonomiska fördelar över tid.

Förbättrar prestanda: Regelbunden service säkerställer att trucken alltid fungerar optimalt, vilket kan leda till lägre driftkostnader genom bättre bränsleeffektivitet.

Efterlevnad: Många branscher har specifika krav på underhåll och inspektion. Ett serviceavtal hjälper ditt företag att uppfylla dessa regler och standarder, vilket säkerställer att du följer lagar och föreskrifter.

Trygghet: Med ett serviceavtal kan du känna dig trygg i att din truckflotta alltid är i bästa möjliga skick, vilket låter dig fokusera på din kärnverksamhet.

Vad för service görs på truckar?


Vanliga serviceinsatser på truckar inkluderar gaffeltest, brandskyddskontroll, samt kontroll och underhåll av drivsystem, hydraulik och elektronik. Regelbunden kontroll av truckarnas gafflar är avgörande för säker lasthantering, medan brandskyddskontrollen säkerställer att trucken uppfyller gällande brandsäkerhetsbestämmelserna enligt SBF 127:17.

BIAB Truckservice


Om du vill säkerställa att dina truckar får den bästa möjliga servicen, kolla med BIAB Truckservice i Härryda, Göteborg. BIAB Truckservice erbjuder omfattande serviceavtal skräddarsydda för att möta dina specifika behov, från förebyggande underhåll till detaljerade reparationer. Med en djup förståelse för truckars betydelse i din verksamhet, garanterar BIAB Truckservice att dina fordon alltid är i optimalt skick med minimal driftstörning. Kontakta BIAB idag för att utforska hur vi kan stödja dig med vår expertis och skräddarsydda serviceavtal.
Kontaktinformation

Biab Truckservice AB

Postadress
Industri­vägen 4a
43892 Härryda
Besöksadress
Industri­vägen 4a
43892 Härryda
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556165-5092
Grundat: 1972
Anställda: 4
Välkommen till BIAB Truckservice AB

Service / Reparation
Vi servar och reparerar alla truckmärken, batterier och laddare. Utför Gaffeltest , Säkerhetskontroll på truckar.
Ombyggnad av truckar enl. kunds önskemål. Större reparationer i vår verkstad i Härryda.

Tillverkning
Vi tillverkar alla typer av trucktillbehör och utrustning. Så som pikbommar , förlängningsgafflar,
lyftok , bilklo , gaffelspridning mm. Det mesta efter kundens behov!

Försäljning
Vi säljer nya och begagnade truckar, pallvagnar och truckutrustning.

Vi har vår verkstad i Härryda. Service och reparationer utförs mest i stor Göteborg , men försäljning och tillverkning sker till kunder i hela Sverige.

Kontakta oss gärna för mer information! Våra öppettider är måndag–torsdag 07.00–15.45 och fredag 07.00–15.00

Besök gärna vår hemsida !!

Kontakter

Helene Karlemon
Ägare
031-49 51 90
0706115190
Jari Riuttanen
Truckreparatör
0707-35 6669
Magnus Karlemon
Truckreparatör
0707-35 66 67
Martin Öst
Truckreparatör
070-7485645

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest