Postadress
Stormhalls­vägen 10
43230 Varberg
Besöksadress
Stormhalls­vägen 10
43230 Varberg
Region
Varberg
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556628-9178
Grundat: 2017
Anställda: 10
Välkommen till BEWI Circular Sweden AB!

Framtiden är cirkulär
Varför förbränns så mycket plastavfall? Hur kan du begränsa dina CO2-utsläpp genom att separat sortera EPS och vilka är utmaningarna och fördelarna med att byta från linjära avfallshanteringsflöden till cirkulära? Vi tog ett snack med Henrik Ekvall, VD för BEWI Circular, för att få svar på dessa och ett par frågor till.

Det kan återvinnas om och om igen.
EPS är grunden för vår verksamhet. Det är en plast som har många användningsområden på grund av sina egenskaper och den är i aktiv tjänst på många håll i samhället. Det isolerar hus, skyddar produkter under transport och håller maten fräsch, för att nämna några av dess användningsområden. Och det kan återvinnas om och om igen.

Vi måste alla ändra våra sätt att stoppa klimatförändringarna. Den största förändringen för industrier är att lämna linjära processer till förmån för cirkulära. Och det finns en enorm potential i detta, då mycket avfall som kan återvinnas förbränns för energiproduktion. På BEWI arbetar vi med flera material och vi har satt upp ambitiösa mål för deras återvinning och återanvändning.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Relaterade sökord

, , cirkulär, återvinning

Kontakter

Erlend Sund
Lagerarbetare
0706152975

Filmer

Bewi

Bewi
Återvinning av Cellplast