Media & Marknadsplanering

En kontaktperson för allt

När vi tar oss an ett uppdrag så tar vi ett helhetsgrepp kring allting som har med marknadsansvaret att göra. Detta innebär att vi sköter samtlig kontakt med säljare och partners kring allt som har med er marknadsföring att göra! Vi förhandlar inte bara era avtal så att ni får ett så optimalt pris som möjligt, utan ni kommer också att kunna hänvisa alla samtal från säljare direkt till oss. På så vis sparar ni inte bara in pengar utan ni kommer också att spara dyrbar tid.

Med över 20 års erfarenhet av marknadsföring för företag som jobbar inom eller mot industrin så har vi expertisen inom branschen och vilka strategier som fungerar för just er. I dagsläget finns det en uppsjö av olika strategier för att uppnå önskat resultat av marknadsföring. Vi bistår med vår kompetens av branschen tillsammans med fakta från oberoende analysprogram så att vi får fram det mest effektiva och kostnadsvänliga strategierna för just er.

Process

Tillsammans med er analyserar vi vilka marknadskanaler ni använder er av idag, vilket resultat de ger gentemot kostnaderna ni har. Sedan lägger vi en budget utifrån er målbild. Därefter analyserar vi vilka medier som ger er bäst resultat, avslutar de som är irrelevanta och investerar i de som ger just er högst potential.

Kontinuerligt under året har vi uppföljning där vi tar fram konkreta fakta, statistik och resultat från de kanaler vi tillsammans med er valt att investera i. På så sätt har ni enbart en kontaktperson som ger er uppföljning kring samtliga era marknadskanaler – vi sköter all annan kontakt!

Från och med idag så kan ni fokusera på det ni kan bäst, er verksamhet, medan vi bistår med resultatbaserad marknadsföring för att få er att växa!

Jag vill bli kontaktad för mer information.

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Inriktning
Kommentarer/Frågor
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.