Prisvärd hemsida i Wordpress | professionell och enkel att redigera.

Behöver ni ny hemsida?

Vill ni ha en användarvänlig, mobilanpassad och prisvärd hemsida så har ni kommit rätt. Industritorget.se erbjuder nu kundanpassade hemsidor som uppfyller alla era behov. Vi ser till att er hemsida hjälper er att nå er verksamhets mål.

“Syns ni inte så finns ni inte”

En fras ni säkert hört förr, det gör inte att det är mindre sant. Idag stämmer detta påstående mer än någonsin. Detta gäller särskilt inom industribranschen där endast de större företagen har råd att vidareutveckla deras hemsidor. Vi vill se till att alla industriföretag ska ha råd med att ha en uppdaterad hemsida.

Specialister på att skapa hemsidor för industribranschen

Industritorget.se utvecklades från en mekanisk verkstad och har funnits sedan 2001. Genom att ha jobbat så nära med sveriges industriföretag vet vi vad sveriges industriföretag behöver. Vi gör hemsidor till ett fantastiskt bra pris.

Wordpress - Världens mest använda CMS-verktyg (publiceringsverktyg)

Wordpress driver 38% av internet (enligt sv.Wordpress.com). 38% av internet kan inte ha fel. En wordpress hemsida är enkel att redigera och är plattformen för er som inte vill känna er begränsade.

Sökordsoptimering

När vi bygger er hemsida ser vi till att ni får en grundläggande sökmotoroptimering. Er personliga konsult ser även till att ge er tips och trix på hur ni enkelt kan optimera den vidare framöver.

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr hemsida efter era behov. Ni får sitta ner med en av våra konsulter där han går igenom er hemsida detalj för detalj. Våra konsulter har lång erfarenhet och vet därför vilka frågor som ska ställas för att få fram det bästa resultatet.

Säkerhet, hosting och underhåll

När ni skapar/köper en hemsida måste den ligga någonstans (ett webbhotell/server), det måste vara kopplat ett domännamn (som: www.industritorget.se) och ni behöver kryptera in ett SSL cert.
Vanligtvis är detta något webbleverantören inte erbjuder, därför måste ni kontakta både webbleverantören och webbhotelleverantören när ni startar och felsöker hemsidan.
Vi samlar allt på ett ställe för att ni ska slippa denna huvudvärken och istället bara ha en kontaktperson när det kommer till er hemsida.

Underhåll

Att underhålla sajten är inte alltid det enklaste. För att hålla sajten säker är det viktigt att den är uppdaterad. Detta är inte alltid enkelt att hinna med därför har vi lösningar där ni inte ska behöva tänka på detta.

Kundreferenser - Hemsidor skapade av Industritorget - YouTube

Kontakta oss så hjälper vi dig med din hemsida

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Inriktning
Kommentarer/Frågor
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.