Postadress
Sundbergs­vägen 6
82640 Söderhamn
Besöksadress
Sundsbergs­vägen 6
SE-82650 Söderhamn
Region
Söderhamn
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556637-3287
Grundat: 1975
Anställda: 6
Välkommen till JTB Stålslipning AB

JTB startade 1975 som ett renodlat sliperi för saxskär. Efter ett par år växte verksamheten med inriktning mot finbearbetade verktygsplattor i standardformat.Under 80-talet blev det vår viktigaste produkt och vi levererade i alla storlekar och format åt företag som SKF, Sandvik, och Uddeholm.

I början av 90-talet övergick produktionen mer åt vidareförädling av slipade produkter, såväl hel- som halvfabrikat. En utveckling som nu resulterat i att vi i allt större utsträckning tillverkar kompletta produkter och fixturer som utvecklas i samarbete med våra kunder.

JTB vidareförädlar såväl hel- som halvfabrikat men levererar i allt större utsträckning kompletta produkter och fixturer som utvecklats i samarbete med våra kunder.

Vi har en särställning inom svensk verkstadsindustri när det kommer till att effektivt planslipa stora detaljer.

Vi erbjuder helhetslösningar på produkter i små och stora format och med exakt precision, till konkurrensmässiga priser.

JTB utför legoslipning av saxskär, fixturer, verktygsdetaljer etc.
Vi utför även slipning och försäljning av av finbearbetade vertygsplattor i standard- och specialformat. Vi bearbetar bl a i CNC-styrd fleroperationsmaskin.

Vår stora och unika planslipmaskin har en vertikal slipspindel på hela 125 hästkrafter.
Med den slipar vi ämnen med så stora mått som 2 500 mm x 700 mm. Denna kapacitet ger JTB en ledande ställning på den svenska marknaden.

Välkommen till oss.

Kontakter

Ulrika Fallgren
Företagsledning
0270-174 00
Tony Fallgren
Vd
0270-174 00

Filmer

JTB Stålslipning - Från slipade ämnen, motstål mm till CE-märkning och lagerhållning - Söderhamn