FREDAG 30 JULI 2021
Följ oss i sociala medier

LED strålkastare 200W Fasad 230V IP65

Pris: 3 075 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: LED-strålkastare
Belysning
Produkter

Referensnr: 220230200400
Upplagd: 2021-05-18
Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Beskrivning

Allmänt om LED strålkastare 200W Fasad LED strålkastare 200W är mycket ljusstark och har ett brett användningsområde huvudsakligen utomhus, tex på industriområden, som fasadbelysning eller för att belysa mindre idrottsplaner. I standardutförande är ljusbilden bred och lyser, när monterad på fasad, upp en bred yta längs med väggen men inte så långt ut från väggen. Vid behov kan dock detta kompenseras för genom att justera vinkeln på strålkastaren. Strålkastaren ger ett flimmerfritt ljus och kan användas i kombination med kameraövervakning utan att ge störningar i bilden. Se även våra produkter för ljusstyrning för att kombinera med skymningsrelä, rörelsedetektor eller närvarodetektor. Konstruktion Ledstrålkastare 200W har en robust mekanisk konstruktion med sidostycken i gjuten aluminium, strängpressade kylprofiler i aluminium, en perforerad aluminiumplåt som baksida samt en kraftig bygel för montering. Strålkastaren har en pulverlackad yta för att tåla vårt nordiska klimat. Alla skruvar är av rostfria kvalitet. Som option finns även strålkastaren i en variant med bygel i rostfritt stål, skruvar i syrafast kvalitet och lackerade linser för extra utsatta miljöer. Kontakta oss för mer info. LED-modulerna är av SMD typ och monterade på ett IMS-substrat som överför värmen till kylflänsarna. En effektiv värmeavledning är helt avgörande för lång livslängd! Linserna/optiken är av slagtålig polykarbonat och finns i flera varianter. Standardlinserna har en ljusspridning på 60°x135°. Drivelektroniken ( datablad ) är mycket driftsäker och fylld med massa för ökad fukt- och vattentålighet. Drivelektroniken har skydd mot kortslutning, överspänning och överhettning med automatisk återställning, genom av/på, efter åtgärdat fel. Se även vår guide om driftsäkerhet och livslängd . Installation Strålkastaren fästs i medföljande bygel och levereras med ca 1,5m jordad kabel utan stickkontakt för anslutning i kopplingsdosa, skymningsrelä eller närvarodetektor. Bygelvinkeln går att justera enligt behov. Anslutningskabeln kan kundanpassas vid behov. Kundanpassningar / optioner för LED strålkastare 200W Vi kan även göra kundanpassningar. Nedan några exempel: Linser/optik med 30°x30° eller 90°x90° ljusspridning Kabeltyp och längd Olika typer av dimning, tex 1-10V och DALI. Vi har även en teknisk lösning för att dimma tex strålkastare i master utan byte av kablar. Ökad korrosionsbeständighet med syrafasta skruvar, rostfri bygel och lackade linser. Kontakta oss på 070-4970268 eller på order@sirled.se för mera info.

Pris: 3 075 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatSTAR
Kontaktinformation
Postadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Besöksadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556827-0481
Grundat: 2010
Anställda: 2
Välkommen till SirLED AB!

SirLED AB grundades 2010 med ett mål om att erbjuda högkvalitativa och kundanpassade LED-lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett teknikorienterat företag som drivs av en passion för LED. Vår främsta styrka ligger i vår förmåga att ta till oss av våra kunders behov och anpassa våra lösningar därefter. Vi har också ett brett utbud av standardprodukter som alla är testade och utvärderade enligt vår kvalitetssäkringsprocess.

Hittar ni inte det ni söker ? Kontakta oss gärna! Vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer och kan även göra kundanpassningar.

Vi finns i södra Stockholm där såväl produktutveckling som tillverkning och lager är förlagt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SirLED AB, Olle Siren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.