FREDAG 30 JULI 2021
Följ oss i sociala medier

LED industriarmatur 180W Longlife 230V IP65

Pris: 3 669 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Armatur
Belysning
Produkter

Referensnr: 630230180400
Upplagd: 2021-05-18
Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Beskrivning

Allmänt om LED industrarmatur 180W Longlife LED industriarmatur 180W Longlife med en livslängd på över 100 000 timmar rekommenderar vi starkt i industrilokaler mm där det är högt till tak eller där maskiner tar upp golvyta och gör det svårt att underhålla belysningsarmaturer. Industriarmaturen är också tack vare den långa och smala ljusbilden mycket lämplig i lagerlokaler, speciellt i truckgångar mellan pallställage. Armaturen har en stor ljusyta, vilket gör att den inte bländar truckföraren vid lyft upp till högre pallplatser. Vill ni kombinera belysningsarmaturerna i lokalen med rörelse- eller närvarodetektorer mm. Vänligen se vår produktkategori "Ljusstyrning". Dessa produkter tål LED armaturernas höga startströmmar. Konstruktion Armaturen har en enkel, men smart konstruktion. Stommen är en aluminiumprofil med aluminiumgavlar. LED-modulerna, av SMD typ, är monterade på en stor aluminiumprofil och är jämnt utspridda på profilen och skapar en stor ljusyta, dvs minskar bländningen. LED chippen är drivna med en låg ström, vilket ger en låg värmeutveckling. Den värme som alstras leds ut i kylprofilen och håller LED chippen på en låg arbetstemperatur. Därav är temperaturen på varmaste stället på ytan, vid normal rumstemperatur, är ca 50°C. Drivelektroniken är mycket driftsäker och är skyddad mot vatten, kortslutning, överspänning och överhettning med återställning genom av/på efter avlägsnat fel. Se även vår guide om driftsäkerhet och livslängd . Installationen sker lämpligtvis med medföljande vinklingsbara stag. Det finns även möjlighet till montering i vertikala vajrar (option). Det går också att ordna montering på bärlina vid behov. Installation Armaturen fästs i tak i medföljande bygel och levereras med ca 1,5m jordad gummikabel utan stickkontakt för anslutning i kopplingsdosa. Vid behov kan vi därefter kundanpassa kabeln. Kundanpassningar av LED industriarmatur 180W Longlife LED industriarmatur 180W Longlife kan bli kundanpassad på flera sätt. Det går tex att göra den dimbar med 1-10V styrning, DALI (push-dim) mm. Det går även att anpassa anslutningskablar, ljusspridning, införa överkoppling mm. Vänligen kontakta oss för mer information samt offert på ev utvecklingskostnad och produktpris.

Pris: 3 669 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatN/A
Kontaktinformation
Postadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Besöksadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556827-0481
Grundat: 2010
Anställda: 2
Välkommen till SirLED AB!

SirLED AB grundades 2010 med ett mål om att erbjuda högkvalitativa och kundanpassade LED-lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett teknikorienterat företag som drivs av en passion för LED. Vår främsta styrka ligger i vår förmåga att ta till oss av våra kunders behov och anpassa våra lösningar därefter. Vi har också ett brett utbud av standardprodukter som alla är testade och utvärderade enligt vår kvalitetssäkringsprocess.

Hittar ni inte det ni söker ? Kontakta oss gärna! Vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer och kan även göra kundanpassningar.

Vi finns i södra Stockholm där såväl produktutveckling som tillverkning och lager är förlagt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SirLED AB, Olle Siren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.