TISDAG 12 NOVEMBER 2019

Besök oss på Elmia Subcontractor 12-15 Nov

Kontaktinformation
Postadress
Box 9084
40092 Göteborg
Besöksadress
Data­vägen 57 B
43632 Askim
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556084-6338
Grundat: 1962
Anställda: 14
Välkommen till Low2High Vacuum - din kompletta vakuumleverantör!

Low2High Vacuum är ett Göteborgsbaserat företag med filial i Uppsala. Vår huvudsakliga verksamhet kretsar kring vakuumteknik. Vi tillhandahåller ett brett utbud av produkter inom området och våra kunder återfinns främst bland tillverkande industrier och universitet. Vi är exklusiv återförsäljare för Leybold, MDC Vacuum, Kashiyama, Hiden analytical, SPI Supplies och Capitol Vacuum.

Vårt utbud består i huvudsak av vakuumpumpar och tillhörande reservdelar och komponenter, men vi har även läcksökare, mätinstrument och frystorkar med i programmet. Vi bygger och skräddarsyr självklart även vakuumsystem till olika applikationer, allt efter önskemål. Både i Göteborg och Uppsala erbjuder vi service på alla Leyboldpumpar, samt även på andra fabrikat. Beroende på kundens behov kommer vi antingen ut på plats eller så servar vi dem i någon av våra verkstäder.

Varför Low2High Vacuum?

Vi vill vara den enda samarbetspartnern du behöver gällande din vakuumutrustning. Vi har unik kunskap och lång erfarenhet i branschen. Det i kombination med vårt breda sortiment gör att vi känner oss säkra på att du inte behöver vända dig någon annanstans. Vi tillhandahåller lösningar för tillverknings- och analysprocesser likväl som för forskningsändamål. Vi kan lösa alla dina behov inom vakuumområdet. Vi erbjuder service och underhåll på alla Leyboldprodukter likväl som på produkter från andra tillverkare.

Senaste annonser från Low2High Vacuum AB

Se alla företagets 1 annonser »

Kontakter

Mickael Sörensson
Kontaktperson
031-68 82 86
Michaela Torkelsson
031-68 84 70

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser