TISDAG 12 NOVEMBER 2019

NilsOls Alpha investerar i en riktigt stor fräs

Kontaktinformation
Postadress
Agnesfrids­vägen 184
21375 Malmö
Besöksadress
Agnesfrids­vägen 184
21375 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556263-2314
Grundat: 1983
Anställda: 40
Välkommen till NilsOls Alpha i Malmö AB!

Nilsolsalpha Grundades 1983 av Peter Nilsson & Jan-Erik Olsson. 2019 Övergick ägandet till RiDiMa AB.

Tillverkningen har alltid varit på legobasis och med focus på Tetra Paks artiklar. Efterhand har företaget expanderat mot andra kunder. Idag har vi en modern maskinpark som samarbetar mot vår monteringsavdelning. Vi tar oss an projekt där kund har en färdig lösning såväl som en kund som söker professionell guidning till en ny produkt.

Nilsols arbetar idag med att producera detaljer på legobasis samt att montera produkter för industrin. Vi använder oss av MONITOR MPS system för att ha kontroll på hela kedjan.


Fördelarna med att anlita Nilsols Alpha:

NilsOls Alpha speci­alister på svarvning, fräsning, 3D bearbetning och montering. Detta gör att vi kan ta på oss hela produktionsledet, vilket leder till snabbare leveranstider och högre kvalité på den färdiga produkten.

Vårt motto är “Från vision till precision”, med det menas att vi tar din vision om hur resultatet kommer att se ut och producerar med precision, noggrannhet och stort kunnande.

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant vad det gäller maskiner och teknik, detta har gjort oss till en av de ledande aktörerna i södra Sverige idag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Madeleine Liljewall
Operativ chef
040-21 71 98
Kristina Persson
0709-66 63 11

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser