TISDAG 12 NOVEMBER 2019

Fantastiska erbjudanden på hjärtstartare

Kontaktinformation

Heartsave Scandinavia AB

Postadress
Gammbotorp 150
69791 Pålsboda
Region
Hallsberg
Örebro län
Sverige
Orgnr:
559177-1471
Grundat: 2018
Anställda: 2
Välkommen till Heartsave Scandinavia AB

Heartsave Scandinavia AB driver hemsidan och webbshopen heartline.se. Där erbjuder vi flera av marknadens bästa hjärtstartare till Sveriges lägsta priser. Vi säljer hjärtstartare från flera av världens största tillverkare. Bland annat Philips, Zoll, Defibtech, DefiSign och Nihon Kohden. När du beställer en hjärtstartare av oss får du alltid med många tillbehör utan extra kostnad.
Vi har dessutom marknadens i särklass bästa garantier.
Heartline.se har Lägsta Pris Garanti för alla hjärtstartare som erbjuds i vår webshop. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris inom 30 dagar betalar vi tillbaka hela mellanskillnaden!

Utbildningar.
Heartsave Scandinavia AB utbildar i hjärtlungräddning (HLR) med hjärtstartare, första hjälpen (LABC), olycksfall på arbetsplatsen, fallolyckor, elskador m.m.

Vi håller utbildningar för såväl privatpersoner, små och stora företag, föreningar och för yrkesgrupper som sjukvårdspersonal och läkare. Vi håller utbildningar i allt från grundutbildning i vuxen och barn HLR med hjärtstartare till mycket avancerade utbildningar där tidigare erfarenhet av hjärtlungräddning och första hjälpen krävs.

Våra utbildare är alla professionella och certifierade av HLR-rådet. De har lång yrkesmässig erfarenhet av hjärtlungräddning och första hjälpen då de har arbetat inom t.ex. sjukvården som bland annat ambulanssjukvårdare, brandförsvaret och liknande yrken. Alla har även lång erfarenhet av att dela med sig av sina kunskaper till andra.

Vi skräddarsyr alla våra utbildningar och välkomnar alltid era egna önskemål om ni vill fördjupa er inom något särskilt område. Håller vi till exempel utbildningar för personal som arbetar inom en kemteknisk industri, och som vill ha fördjupade insikter och kunskaper inom området förgiftningar och om vad man gör då, så anpassar vi vår utbildning för att vara lämplig för den kunden. Håller vi en utbildning för företag där risk finns för elskador så är just elskador och åtgärder vid en elskada en given punkt i utbildningen. Kunden bestämmer själv längd och innehåll i utbildningen.

Alla som har genomgått en utbildning hos oss får ett utbildningsbevis, utfärdat av HLR-rådet, där det framgår vilken typ av utbildning man har fått.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Per Andersson
0706-535457

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser