Platssvetsad liner och pooltak - industritorget.se
LÖRDAG 04 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

Platssvetsad liner och pooltak

Kontaktinformation

Poolteknik för alla i Sverige AB

Postadress
Häråkra­vägen 7
29161 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Orgnr:
559231-6136
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Vi utför platssvetsning av 1,5 & 2 mm tjock liner till privata och kommersiella pooler. Vi är specialister som är utbildade och certifierade av Renolit (tillverkaren av Alkorplan liner). Vår långa erfarenhet med över 500 platssvetsningar gör oss till det självklara valet när det ska monteras poolduk av högsta kvalite. Vi använder oss endast av 1,5 & 2 mm Alkorplan liner som är förstärkt, armerad, ytbehandlad och UV-beständig för lång hållbarhet och högsta kvalite.

Bygg din pool i den form som du själv vill. Vi tillverkar linern för just din utformning på pool, ny som gammal. Trappa, nivåskillnader, svängd, rund, plåt, betong, leca, cellplast, glasfiberpool och mycket mer. Det finns i stort sett ingen pool som vi inte kan montera liner i. Vi monterar endast 1,5 & 2 mm tjock ytbehandlad poolliner/poolduk.

Aluna® pooltak uppfyller våra högt ställda krav på hållbarhet, kvalite och design.
Pooltaken tillverkas enligt (och överträffar) de högsta ställda kraven som finns på ett pooltaks säkerhet vad gäller snölast och personsäkerhet P90-309 +A. Pooltak kan beställas efter dina specifikationer. Storlek, färg enligt RAL, glastyp, dubbel/enkel eller helt utan skena!

Certifieringar

Certifierad PVC-P membran svetsare/Poolliner

Kontakter

Niklas Larsson
0709446446

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser