Top quality machines - industritorget.se
MÅNDAG 19 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

Top quality machines

Kontaktinformation
Postadress
Industrivej 3-9
9640 Brovst
Besöksadress
Industrivej 3
9640 Brovst
Region
Danmark
Orgnr:
DK8966-7216
Grundat: 1980
Anställda: 40
SCANTOOL GROUP A/S är en produktions- och handelsgrupp, bestående av:

KEF A/S - Københavns Elektro Fabrik
Grundades 1910 och är en av världens äldsta tillverkare av slip- och polermaskiner. I över hundra år har KEF-MOTOR A/S varit en framgångsrik aktör i branschen och är känd över hela världen. KEF lever upp till de strängaste kraven på kvalitet och tillförlitlighet. Maskinerna är solitt byggda i material av högsta kvalitet med en reklamationsrätt på upp till fem år.

Scantool A/S
Är ett handels- och tillverkande företag, som grundades 1980, som marknadsför och säljer ett brett sortiment av egna danskproducerade maskiner under eget varumärke samt utomlands producerade ”Private Label” maskiner av hög kvalitet. Scantool har vår företagsgrupps bredaste sortiment vilket säljs i mer än 40 länder idag.

Arboga A/S
Ett handelssällskap, köpt 1990 som i utlandet, marknadsför ett program av maskiner av hög kvalitet till en grupp av självständiga förhandlare i främst 12 länder.

HM Machinery A/S
Ett handelssällskap köpt 2005, som marknadsför ett stort program för plåtbearbetningsmaskiner av hög kvalitet till en grupp förhandlare i hela världen.

Bolagen i SCANTOOL GROUP A/S, med produktion i Brovst, Danmark och i andra länder, är i dag en av världens ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och slipmaskiner. Scantool Group A/S var den första fabriken i världen, de serieproducerar de moderna industribandsliparna.

Kontakter

Anders F Heshe
45 96 44 44 09

Filmer

SCANTOOLGROUP presentation video 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser