Maskinkomponenter för industriellt bruk

Kontaktinformation
Postadress
Skebokvarn­vägen 370
12450 Bandhagen
Besöksadress
Skebokvarns­vägen 370
12450 Bandhagen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556029-6336
Grundat: 1930
Anställda: 16
Välkommen till EIE Maskin AB – vi har ett av Nordens bredaste utbud inom transmissioner och linjära system.

EIE Maskin AB tillhandahåller ett komplett program av komponenter och system för linjära rörelser samt komponenter och kompletta lösningar inom transmissioner. Vi hjälper företag att finna rätt typ av maskinkomponenter och framtagande av specialdesignade lösningar för en mer effektiv drift och produktion.

Vi erbjuder produkter av hög kvalité från välkända tillverkare som exempelvis: Atlanta, , KANYA, KBK, Nidec-Graessner, Schneeberger, Winkel, ZIMM med flera.

Vårt huvudkontor är placerat i Högdalen (Stockholm). Vi har även försäljningskontor i Kungsbacka och Söderköping.

Är ert företag i behov av maskinkomponenter och kompletta lösningar inom transmissioner och linjära system är ni varmt välkomna att kontakta någon av våra produktspecialister via:
https://www.eiemaskin.se/kontakta-eie/kontaktpersoner/


Företagets historia:
År 1883 startade grosshandlare Nils Andreas EIE företaget N.A. EIE i Christiania, Norge. År 1930 beslutade sig familjen för att expandera in i Sverige och grundade då N.A. EIE Maskin AB. Den svenska verksamheten utvecklades snabbt till att omfatta Finland från slutet av 1960-talet och sedan 1990 även Norge. EIE med huvudkontor i Högdalen söder om Stockholm ägs idag av börsnoterade Indutrade AB.

Allt sedan starten har EIE varit ett handels- och agenturföretag med dels transmissionskomponenter och dels produkter för cellulosa- och pappersindustri. Fr.o.m. 1990 finns även linjära komponenter och system på programmet.

Vårt arbetsteam på EIE Maskin AB besitter stor teknisk kompetens och gedigen erfarenhet att bistå kunder med problemlösning inom vårt verksamhetsområde. Vi arbetar med maskinkomponenter och kompletta lösningar för transmissioner och linjära system. Vi har även en egen avdelning, EIE Process, men inriktning på maskinutrustningar och service för skandinavisk pappers- och processindustri.

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 9001:2016

Kontakter

Kundsupport | EIE MASKIN AB
Välkommen att kontakta någon av våra försäljningsingenjörer
+46 8 727 88 00

Filmer

EIE Maskin AB | Maskinkomponenter och kundanpassade lösningar för industriellt bruk