Högtryckstvättar för proffs

Kontaktinformation
Postadress
Skallebacka­vägen 10
30241 Halmstad
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556180-2231
Grundat: 1973
Anställda: 110
Välkommen till Hako Ground & Garden AB!

Maskiner för dig som står med båda fötterna på jorden.
Vi har en speciell känsla för ytor. Det kanske inte är så konstigt, när vi lagt mer än 40 år på produkter som gör världen omkring oss lite vackrare. Vårt arbete berör allt du går på och vi handplockar maskiner som klipper, blåser, suger, skurar, sopar, borstar, krattar, tvättar, plogar och röjer marken framför dig. Hako Ground & Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden gällande maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor.

En framgångsrik kombination av starka varumärken, kvalitet och service.
Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Park & Mark, Golf, Hem & Trädgård samt Begagnat.

Vi har dessutom affärsområdet Eftermarknad, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Vi vet att kombinationen starka varumärken – kvalitet – service, är en vinnare i längden vilket gör att vi kan bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi på Hako Ground & Garden ser alltid till att du väljer rätt maskin, till rätt yta, så att du kan glädjas många, många år framöver.

Vår vision
Hako Ground & Garden ska vara kundens förstahandsval för välskötta ytor och en bekymmersfri vardag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Mats Myrman
+46 722 28 12 65

Filmer

IN20 4749V Power Max TRX HD SV 50MB

IN20 4749V Power Max TRX HD SV 50MB
Garia Utility Vehicles