Skräddarsydd och konkret Sälj- och Marknadsplan

Sida 21 av 21
« Föregående   Nästa »
Kontaktinformation
Postadress
Dansered 306
43892 Härryda
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
559174-3835
Grundat: 2018
Anställda: 2
Välkommen till Cnvert Sweden AB!

Din utbildningspartner inom tillverknings- eller utbildningsbranschen!

Vill ni maximera försäljningen på effektivast möjliga sätt med bibehållen maximal professionalism och etik?

Då är vi rätt val för dig.

Vi specialiserar oss på att förbättra dina försäljningsprocesser genom säljautomation, AI och skräddarsydd planering och coachning.

Cnvert ligger också bakom den ledande Säljroboten och Leadsmaskinen Otto®, kunduppföljningssystemet Commend-Me och Feedback Cards som ger kundfeedback, fler kundomdömen och bättre Google Reviews liksom säljverktygen Decision-Assistant® och BizCase.Net.

Cnvert är helt fokuserat på kundanskaffning och kundnöjdhet och hjälper våra kunder att få fler kunder, fler kundämnen, fler avslut, nöjdare kunder, fler vittnesmål och kundreferenser och vi gör allt så automatiserat det bara går så att det blir riktigt effektivt.

Vi arbetar med både B2B- och B2C-företag när det gäller effektiva verktyg för att följa upp ett kundköp för att få genuint lukrativa ⭐⭐⭐⭐⭐ Google-recensioner och affärsdrivande kundrecensioner som lyfter ditt företag och stärker din strategi för kundförvärv.

Dessutom går vi på djupet inom B2B-sidan där vi verkligen är experter på säljautomation och vårt fokus här är att hjälpa företag att bli mer framgångsrika för att få den mest effektiva försäljningsplanen, -processen och -automatiseringen för sin enskilda bransch.

Vårt främsta kärnvärde och styrka är att vi är relations- och interaktionsfrämjande: Sinsemellan, med våra kunder och våra partners, mellan både teknik och psykologi.

Vi på Cnvert är ett gäng dedikerade och passionerade människor med olika bakgrund inom sälj-, marknadsföring, psykologi, pedagogik och mjukvarukunskap, sammanförda av en gemensam vision av att vilja skapa den bästa tänkbara hjälpen för företag att få flera kundämnen, få fler avslut och att få ägna tiden åt det som ger mest för stunden.

Ursprungligen etablerat 2008 som Sonician UK Limited drivs verksamheten sedan 2018 i svenska Cnvert Sweden AB. Den mjukvara och de webbtjänster som ligger till grund för att vi kan åstadkomma så mycket med så lite bygger på att det lagts mer än 50 manårs utveckling bakom det.

Exempel på våra tjänster:
- Vi gör en företagsanpassad nyhetsbrevsmall och hjälper dig göra tre månaders utskick: Nu 2 995:- (ord pris 5 995:-)
- Vi hjälper dig köpa telefonnummer och e-post till de befattningar i de branscher du behöver: 5-9kr/st beroende på mängd, minst 300.
-Vi frågar dina befintliga kunder efter kundomdömen som du får använda i din marknadsföring, på din webb och som Google Reviews och du får veta ditt NPS (Net Promoter Score): 5 995:-
-Vi gör en workshop och vi författar sedan en skräddarsydd konkret marknadsplan ni kan agera på med befintliga resurser för att öka försäljningen. Nu 20 000:- (Ord Pris 25 000:-) www.cnvert.com/marknadsplan

Välkomna att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Utbildning: Kvalitetsutbildning

Kontakter

Milena Cvetic
073-508 94 85
Henrik Rudberg
031-31 34 370